Categories: Гламур

Клопотенко шокував українців дивним зізнанням: “Вкрав би її і посадив у клітку”

Відомий український шеф-кухар і громадський діяч Євген Клопотенко потрапив у центр скандалу після своєї резонансної заяви, яка викликала обурення серед громадськості. У своєму інтерв’ю Факти ICTV Клопотенко заявив: “Я кажу тобі – я би взяв якусь дівчину, вкрав її і посадив у клітку. Годував її, дивився, як вона себе поводить – це мрія. Просто це соціально-недопустимо, я не буду цього робити. Але я щиро цього хочу”.

Ці слова викликали хвилю обурення серед громадськості та відомих особистостей. Серед тих, хто відкрито виступив проти таких висловлювань, була відома українська письменниця Тамара Горіха Зерня.

Клопотенко опинився в центрі скандалу

У своєму коментарі письменниця висловила своє глибоке розчарування та обурення з приводу слів Клопотенка. На її думку, подібні висловлювання не просто недоречні, вони абсолютно неприпустимі. Вона закликала громадськість придивитись до того, кого вони допускають до своїх дітей та їх виховання.

“Мені страшно від думки, що чоловік, який розробляє шкільне харчування для наших дітей, так сильно поплив мізками”, – зазначила письменниця.

Клопотенко, відомий своїм прагненням реформувати шкільне харчування в Україні, наразі не прокоментував свої висловлювання. Тим не менш, суспільство вимагає пояснень і вибачень від шеф-кухаря, адже його слова можуть серйозно підірвати довіру до його роботи та намірів. В цілому ця ситуація викликала широку дискусію про важливість відповідальності публічних осіб за свої слова та дії.

Що відомо про особисте життя Євгена Клопотенка

Цікаво, що відомий український кухар рідко ділиться подробицями свого особистого життя. Приблизно рік тому він вперше згадав про свою обраницю, розповівши також, де вона працює. За його словами, його кохана – родом із Миколаєва. Вона, як і Євген, зайнята в кулінарній сфері та працює кондитеркою.

“Моя дівчина з Миколаєва. Вона кондитерка і робить десерти. Одного разу їй замовили 10 десертів за 10 хвилин. Вона все швидко організувала, повернула голову і, усміхаючись, сказала: “Зараз буде весело!”, – поділився Євген у програмі “Пекельні борошна”.

Попри це, шоумен не поспішає показувати свою кохану широкому загалу і розривати її ім’я. Також не відомо, чи вони взагалі ще досі знаходяться у стосунках.

Ольга Степанова

Recent Posts

США і Туреччина готують багатомільярдну угоду в сфері оборони

Віце-президент Торгової палати США Близького Сходу, Центральної Азії та Туреччини Дженніфер Міель заявила, що між…

2 години ago

Часів Яр: ЗСУ контратакували та вибили росіян з частини міста

ЗСУ вибили російські війська з мікрорайону «Канал» під час контратаки під Часов Яром, пише видання…

2 години ago

В Кремлі прокоментували ордери на арешт Герасимова та Шойгу

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував видані Міжнародним кримінальним судом (МКС) ордери на арешт Сергія…

3 години ago

Україна готова виконати вимоги Угорщини

Україна готова задовольнити вимоги Угорщини щодо нацменшин у рамках євроінтеграції. Про це повідомила віце-прем'єр-міністр із…

3 години ago

Терміни для оновлення даних ТЦК продовжувати не будуть: що відомо

Військовозобов'язані українці під час мобілізації в Україні у нормальному темпі оновлюють військово-облікові дані. Найбільша кількість оновлень…

5 години ago

Матюкатися корисно: психологи розкрили несподівані переваги лайки

Зазвичай нецензурну лайку вважають недоречною та поганою звичкою, але це може бути корисним для психічного здоров'я. Хоча матюки…

5 години ago