Categories: Гламур

Готується грандіозне свято: “модний” мільярдер Умар Камані влаштує весілля на півдні Франції

Мільярдер Умар Камані, 35-річний засновник PrettyLittleThing, який заробив свої статки на продажі швидкої моди, освідчився своїй обраниці Наді Адель ще 2021 року, подарувавши приголомшливу каблучку з діамантом за 2 мільйони доларів. Для цього він орендував Оперний театр Монте-Карло на цілу добу. І тепер у Франції стартували передвесільні заходи. Саме весілля, яке вже порівнюють з розкішними урочистостями сім’ї Амбані, відбудеться на півдні Франції, а всі урочистості триватимуть до 5 травня. Про це пише Vogue Arabia

На весіллі Умара і Наді зберуться не тільки близькі родичі та друзі, а й відомі громадські діячі, але список зіркових гостей ще не оприлюднено.

Заручини Умара Камані та Нади Адель Фото: Instagram Nada Kamani

“Умар відвіз мене в одну з моїх найулюбленіших будівель у світі, Оперний театр Монте-Карло, який він забронював з цієї нагоди. Він наповнив його 10 000 білих троянд, десятками свічок і оркестром, що грає “Красуню і чудовисько”. Потім він опустився на одне коліно, і залишилося тільки одне запитання. І одна відповідь!”, — згадує наречена, як їй зробили пропозицію.

Плануючи своє грандіозне весілля, Умар і Нада пішли з кінця. Вони вибрали місце весілля — готель Du Cap, який розташований прямо на Французькій Рив’єрі.

А потім уже склали план інших урочистостей. З огляду на різне походження, Нада та Умар хотіли переконатися, що вони привнесуть вплив і традиції обох своїх культур у своє унікальне свято. Разом пара склала триденний маршрут, який віддав данину поваги їхньому корінню.

У перший день вони влаштують вечірку під зірками біля басейну з видом на Середземне море. “Також буде арабський акцент: майстри хни прикрасять наших гостей, а танцівниці вогню і живота створять настрій на вихідні”, — розповіла Нада. Другого вечора відбудеться саме розкішне весілля. А на третій день запланована повномасштабна індійська весільна церемонія за участю виконавців національних танців, зірок Боллівуду.

А поки Нада Адель вирушила на свій дівич-вечір у паризькому готелі Plaza Athenee вартістю 18 900 євро за ніч.

Хто такі Умар Камані та Нада Адель

Нада Адель — модель з Манчестера, у якої 558 000 підписників в Instagram. Вона знімалася для Look Magazine і Harper’s Bazaar. Випускниця юридичного факультету також брала участь у кампанії Бейонсе Ivy Park і працювала з косметичним брендом L’Oreal.

Нада та Умар Камані Фото: Instagram Nada Kamani

Умар Камані також родом із Манчестера. Він син мільярдера, засновника бренду Boohoo Махмуда Камані. У 2012 році Умар і його брат Адам стали співзасновниками бренду PrettyLittleThing, популярного у Хлої Кардаш’ян, Гейлі Бібер, Періс Гілтон та інших зірок.

До того як він заснував свою фірму, вартість якої до наступного року, за прогнозами, становитиме близько 2,1 мільярда фунтів стерлінгів, Умар був боксером-аматором, який раніше зізнавався, що його цікавили тільки вечірки та гонитва за жінками.

Бізнесмен веде дуже гламурний спосіб життя. Коли він запускав свій бренд у США, то запропонував шестизначну суму Кайлі Дженнер, щоб вона з’явилася в одній з його помаранчевих суконь за 15 фунтів.

Його п’ятирічний план, як він раніше говорив, полягає в тому, щоб “заробити якомога більше грошей” і стати багатим.

2019 року світська біблія Tatler назвала Умара восьмим серед найзавидніших наречених поряд із герцогом Роксбурзьким і колишньою зіркою One Direction Гаррі Стайлзом.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

22 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

22 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

22 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

22 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

23 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

23 години ago