Categories: Бізнес

Кріштіану Роналду набирає працівників до свого готелю: які вимоги і зарплати

Бізнес португальського футболіста Кріштіану Роналду продовжує набирати обертів. Тепер він підбирає співробітників для роботи у своєму готелі в Мадриді, пише видання Marca. Видання також поділилося докладним переліком вакансій та зарплат на них.

Днями в мережі з’явилися пропозиції щодо роботи в готелі Pestana CR7, що належить Роналду. Туди потрібні люди на різні посади: домробітниця, супервайзер, швейцар, портьє і молодший офіціант.

Роналду є власником готелю Pestana CR7

Від кандидатів для роботи потрібен високий рівень англійської мови (B2 або C1), а в деяких випадках також потрібна наявність середньої чи вищої професійної освіти.

Зарплата на посади керівника становитиме €2300 тис. на місяць. На посаді офіціанта  – €1300 тис.

«Наприклад, швейцар матиме зарплату €23 тис. на рік, молодший офіціант з обслуговування сніданків, працюючи лише 20 годин на тиждень, матиме заробіток €13 тис. на рік», – підрахувало видання.  

Готель Роналду розташований у Мадриді, і пропонує гостям гарні готельні номери

Майбутнім працівникам також пропонується безстроковий контракт, до якого додаються перепустки до ресторану (тобто оплачується харчування), медичне страхування, яке сплатить компанія, пільговий тариф бажаючим зупинитися в одному з готелів мережі, а також знижка 25% у барах та ресторанах. Щодо відпустки, то у працівників вона становить 30 днів на рік плюс 20 додаткових днів.

Нагадаємо, нападник збірної Португалії та саудівського «Аль-Насра» Кріштіану Роналду зізнався, що не бачить себе тренером після завершення ігрової карʼєри. За словами португальського футболіста, після завершення ігрової карʼєри він буде розвивати свій бізнес.

Романчук Микола

Recent Posts

Знайшов нове покликання: мільйонер вийшов на пенсію і став шофером (фото)

76-річний переможець лотереї Пітер Конгдон з міста Труро (Англія), який виграв у 2015 році 13,5…

5 хв. ago

Пєсков сказав, чи спричинить «навала» українських дронів ядерну відповідь РФ

Міноборони країни-агресора РФ повідомляло, що протягом минулих вихідних над регіонами Росії сили протиповітряної оборони нібито…

13 хв. ago

Накопичували до опалювального сезону: РФ могла підготуватися до масштабних ударів по Україні

Російські окупанти не припиняють атакувати мирні міста України за допомогою різного озброєння. Йдеться, зокрема, і про дрони-камікадзе…

16 хв. ago

Побив поліціянтку підтяжками для штанів: українець “відзначився” у жіночий вбиральні в Німеччині

У Німеччині на вокзалі Дортмунда "відзначився" 49-річний українець. Він пробрався у жіночий туалет, а коли…

20 хв. ago

Пенсіонерам “заморозять” виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

Деяким пенсіонерам та внутрішньо переміщеним особам (ВПО) необхідно звернути увагу на важливу процедуру (верифікацію особи),…

22 хв. ago

У ТЦК на Одещині повістки українцям роздавав агент ФСБ Росії: подробиці

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали та повідомили підозру колишньому співробітнику колонії, який працював на загарбників…

41 хв. ago