Categories: Гороскоп

Гороскоп на 27 травня для всіх знаків зодіаку: день протистояння добра та зла

Один із найскладніших днів місячного календаря, що характеризується протистоянням сил добра та зла.

Насамперед під удар потрапляє психіка, через що будь-яка людина стає надмірно вразливою і недовірливою, що негативно позначиться як на внутрішньому стані, так і на репутації та авторитеті. У такий час зірки зазвичай не рекомендують нам виходити з дому, але оскільки в понеділок це практично неможливо, необхідно скоротити спілкування з оточенням до мінімуму, залишивши в співрозмовниках тільки тих, кого неможливо проігнорувати – наприклад, начальство.

Овен

Негативна енергія дня боїться гарного настрою, тому треба налякати її своїм почуттям гумору: не виключено, що, зіткнувшись із ним, вона не зможе здійснити на вас негативний вплив.

Телець

Вибити ґрунт з-під ніг негативно налаштованої до вас людини, чия неадекватність під впливом енергій дня зросте в рази, досить просто: потрібно просто пропускати повз вуха її випади.

Близнята

Ухвалюючи важливе професійне – чи життєве – рішення, не поспішайте: спочатку ретельно проаналізуйте всі можливі наслідки такого вибору, і лише потім визначтеся з ним.

Рак

На пропозицію добре заробити, практично нічого водночас не роблячи, краще відповісти відмовою: найімовірніше, йтиметься про шахрайську схему, учасником якої ви легко можете стати.

Лев

Брати на себе чужу роботу – справа явно невдячна будь-якого дня, але сьогодні робити це особливо небажано: результати такої благодійності навряд чи вас потішать, тож краще не ризикувати.

Діва

Що б ви не робили, намагайтеся діяти справедливо: нечесність може принести тимчасову вигоду, але з часом негативні підсумки переважать позитивні.

Терези

Намагайтеся стримати злі слова, які в деяких випадках виявляться цілком обґрунтованими та вартими поваги: невідомо, яким чином вони вам відгукнуться вже за кілька днів.

Скорпіон

Перш ніж обговорити – і засудити – когось із оточення, подумайте про те, чи є ви кристальним зразком пристойності – можливо, що в результаті ви не станете нікого оцінювати.

Стрілець

Зірки закликають вас відмовитися від будь-яких фінансових операцій, до того ж, як у реальному житті, так і Інтернеті: занадто велика ймовірність стати жертвою шахраїв.

Козоріг

Напруженість, яку ви зможете відчути від самого ранку, можна зняти старим, перевіреним та улюбленим вами способом – роботою, але й про відпочинок водночас забувати не варто, інакше вас надовго не вистачить.

Водолій

У спілкуванні з оточенням – особливо близьким – вам необхідно уникати «гострих кутів»: конфліктна ситуація може виявитися міною уповільненої дії з непередбачуваними наслідками.

Риби

Плани, які ви будуватимете цього дня, найімовірніше, будуть відірваними від реальності, тому навряд чи виявляться придатними для реалізації – не варто витрачати на них час, сили та фантазію.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Вони врятують цю країну”: Залужний пояснив, чому не можна знижувати мобілізаційний вік

Україна не повинна знижувати мобілізаційний вік, якщо в цьому немає критичної потреби. В іншому випадку…

2 хв. ago

Пенсія у 63 роки: що потрібно знати про терміни звернення за виплатами

Пенсійний фонд України відповів на питання, що часто ставиться, про призначення пенсії за віком. Про…

11 хв. ago

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

23 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

30 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

32 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

44 хв. ago