Пєсков сказав, чи спричинить «навала» українських дронів ядерну відповідь РФ

Міноборони країни-агресора РФ повідомляло, що протягом минулих вихідних над регіонами Росії сили протиповітряної оборони нібито збили 125 українських безпілотників.

У зв’язку з цим речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков розповів, чи можуть численні атаки українських безпілотників на російські регіони стати приводом для використання Москвою ядерної зброї. При цьому він наголосив, що не потрібно “занадто апелювати” до оновленої ядерної доктрини.

“Не треба надмірно апелювати до цього документа. Цей документ є надзвичайно важливим, прийняті важливі рішення. Але “спеціальна військова операція” продовжується своїм ходом. Тут не потрібно щоразу шукати якісь ув’язки”, — сказав представник Путіна.

Нагадаємо, 25 вересня диктатор Володимир Путін заявив, що агресія проти Росії з боку будь-якої неядерної країни за участю або за підтримки ядерної вважатиметься їх спільним нападом. Саме такі коригування буде внесено до ядерної доктрини РФ. Також передбачається, що достовірні відомості про старт у бік Росії засобів повітряно-космічного нападу спричинять ядерну відповідь. Йдеться про літаки тактичної та стратегічної авіації, крилаті ракети, безпілотники, гіперзвукові та інші літальні апарати.

При цьому в РФ заявили , що Путін змінив ядерну доктрину через шпильки Заходу, який постійно говорить про те, що Росія не зважиться використовувати тактичну ядерну зброю. У Радфеді навіть заявили про те, що Путін нібито показав, що “його терпінню прийшов кінець”.

Романчук Микола

Recent Posts

Під час вручення повісток ТЦК повинні будуть вести безперервний запис на бодікамеру – інструкція

Уповноважений представник ТЦК повинен буде включити портативний відеореєстратор з моменту початку виконання службових обов'язків щодо…

5 хв. ago

Швидка піца з лаваша за 15 хвилин: рецепт страви для перекусу

Для перекусу можна готувати будь-які смачні та ситні страви з лавашу, овочів, яєць, хліба, сиру,…

14 хв. ago

Британського мандрівника шокував нудистський курорт у Франції (фото)

На атлантичному узбережжі Франції британський мандрівник Ендрю Велч (Andrew Welch) відшукав курорт, на якому відпочивають прихильники…

23 хв. ago

Приставлять до кожного: на дітей у школах чекають зміни

Для всіх наших шанованих читачів, які виховують дітей шкільного віку, є важлива інформація. Справа в…

31 хв. ago

Як супермаркети обманюють та порушують права кожного українця: ви навіть і не здогадувалися

В Україні покупці не зобов'язані платити за пошкоджені чи зламані товари, як пояснюють експерти з…

39 хв. ago

Українці можуть залишитися без стабільного мобільного зв’язку взимку: у чому причина

Українські мобільні оператори не зможуть виконати вимогу Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) щодо…

48 хв. ago