Пєсков сказав, чи спричинить «навала» українських дронів ядерну відповідь РФ

Міноборони країни-агресора РФ повідомляло, що протягом минулих вихідних над регіонами Росії сили протиповітряної оборони нібито збили 125 українських безпілотників.

У зв’язку з цим речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков розповів, чи можуть численні атаки українських безпілотників на російські регіони стати приводом для використання Москвою ядерної зброї. При цьому він наголосив, що не потрібно “занадто апелювати” до оновленої ядерної доктрини.

“Не треба надмірно апелювати до цього документа. Цей документ є надзвичайно важливим, прийняті важливі рішення. Але “спеціальна військова операція” продовжується своїм ходом. Тут не потрібно щоразу шукати якісь ув’язки”, — сказав представник Путіна.

Нагадаємо, 25 вересня диктатор Володимир Путін заявив, що агресія проти Росії з боку будь-якої неядерної країни за участю або за підтримки ядерної вважатиметься їх спільним нападом. Саме такі коригування буде внесено до ядерної доктрини РФ. Також передбачається, що достовірні відомості про старт у бік Росії засобів повітряно-космічного нападу спричинять ядерну відповідь. Йдеться про літаки тактичної та стратегічної авіації, крилаті ракети, безпілотники, гіперзвукові та інші літальні апарати.

При цьому в РФ заявили , що Путін змінив ядерну доктрину через шпильки Заходу, який постійно говорить про те, що Росія не зважиться використовувати тактичну ядерну зброю. У Радфеді навіть заявили про те, що Путін нібито показав, що “його терпінню прийшов кінець”.

Романчук Микола

Recent Posts

Мінімалка замість пенсії: хто опиниться за межею бідності

В Україні особи, які не мають необхідного страхового стажу для отримання пенсії, все одно можуть…

9 хв. ago

“Починається комплекс Бога”: військовий розповів, як українці поводяться на передовій

На передовій українські військові перебувають у складних бойових умовах, але на фронті страждати не обов'язково, потрібно отримувати…

18 хв. ago

На Київ насувається пилова буря з Каспію

У Києві 1-2 жовтня очікується погіршення якості повітря через потрапляння пилу з району Каспійського регіону. Про це…

26 хв. ago

Фатальна прогулянка: російська туристка загинула під час зйомки відео в Тбілісі

В Тбілісі на площі Республіки сталася трагічна ситуація, яка миттєво потрапила у соціальні мережі. Російська…

37 хв. ago

Хто гальмує запровадження економічного бронювання в Україні, розповів міністр фінансів

На думку міністра фінансів Сергія Марченка, економічне бронювання давно треба було запровадити. Натомість це питання досі дискутується…

46 хв. ago

Синоптик попереджає українців про перші заморозки: коли та де чекати

Поточний тиждень в Україні буде теплішим за норму, місцями дощитиме, але на заході країни буде…

54 хв. ago