Королівський біограф: Меган Маркл бачила себе новою принцесою Діаною, її дратувала Кейт Міддлтон

Колишня американська актриса сподівалася, що після весілля з принцом Гаррі вона стане такою ж популярною, як його покійна мати. За словами королівського біографа Тома Бауера, Меган бачила себе новою принцесою Діаною у королівській родині після успіху першого закордонного королівського туру до Австралії. Під час цього візиту герцогиня Сассекська оголосила про те, що вагітна принцом Арчі.

Том Бауер випустив книгу «Дім Бекхемів», вона присвячена стосункам та кар’єрі Вікторії та Девіда Бекхемів, але зачіпає і їхню дружбу з членами британської монархії. За словами Тома, Меган не влаштовувала ієрархія при палаці. Принц Вільям – спадкоємець престолу, його дружина Кейт Міддлтон – майбутня королева. У принца Гаррі водночас немає шансів на трон – він перебуває у черзі на престол після старшого брата та трьох його дітей.

«Меган була роздратована тим, що в королівській ієрархії вона була підпорядкована майбутній королеві Кейт Міддлтон», – зазначив Бауер.

Кейт та Меган у 2019 році. Фото: Getty Images

Герцоги Сассекські залишили лави монархії у 2020 році. Зараз Меган Маркл та принц Гаррі живуть у каліфорнійському особняку вартістю 12 мільйонів фунтів стерлінгів з дітьми, 5-річним Арчі та 3-річною Лілібет.

Бауер також стверджує, що Меган спочатку зарозуміло поставилася до Вікторії Бекхем, коли вони вперше зустрілися, через свій статус у королівській родині. Каліфорнійська актриса вважала, що в неї мало спільного із колишньою солісткою Spice Girl.

«У світі знаменитостей Меган рейтинг залежав від багатства та слави. Герцогиня обманювала себе, вважаючи, що статус у королівській сім’ї ставить її вище за Вікторію в соціальній ієрархії. Вона була незадоволена, виявивши, що у Бекхемів значно більше багатства, ніж у неї», – повідомив Том.

Вікторія Бекхем. Фото: Getty Images

Дизайнерка та колишній футболіст володіють п’ятьма будинками, мають постійний доступ до приватних літаків, часто катаються на яхтах. Тоді як у Маркл не було практично нічого, крім титулу герцогині.

Автор зазначив, що Вікторія Бекхем намагалася потоваришувати з колишньою актрисою перед її весіллям через давню дружбу її сім’ї з принцами Гаррі та Вільямом.

«Вікторія порадила нареченій Гаррі найкращі засоби догляду за обличчям та перукарські послуги в Лондоні», – цитує The Sun біографа.

Принц Вільям, Девід Бекхем, принц Гаррі, 2010 рік. Фото: Getty Images

Бауер заявив, що Меган запитала Вікторію, чи може вона надати їй безплатний одяг та сумки, проте на це було накладено вето палацом, оскільки це суперечило суворому протоколу. Крім того, через бажання уникнути папараці Меган Маркл зупинялася у резиденції Бекхемів у Беверлі-Хіллз під час приватної поїздки, і це означало, що її таємно забезпечував персонал подружжя.

Девід Бекхем та Чарльз III, 2019 рік. Фото: Getty Images

Взаємини між двома жінками зіпсувалися, коли Бекхем дала Маркл поради щодо макіяжу. Після цього принц Гаррі, як стверджують джерела письменника, зателефонував Девіду і звинуватив його та Вікторію в тому, що вони таємно передавали інформацію про Гаррі та Меган західним журналістам. Це розлютило колишнього капітана збірної Англії, тож відносини Бекхемів з герцогами Сассекськими остаточно розладналися.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ворог просунувся в районі чотирьох населених пунктів на сході, – DeepState (карта)

Росіяни досягли певних успіхів у Донецькій та Луганській областях, просунувшись в районі чотирьох населених пунктів, стверджують аналітики DeepState.…

3 хв. ago

Кейт Міддлтон може зʼявитися незабаром на публіці: деталі

Кейт Міддлтон може відвідати тенісний турнір Вімблдон-2024. Про це пише Harperʼs Bazaar. Вімблдон розпочався з появи кількох…

7 хв. ago

Кросовери домінують: названо найпопулярніші авто в Україні

За червень 2024 року українці придбали 5,2 тис. нових легкових автомобілів і переважна більшість із них –…

9 хв. ago

Україну накриють магнітні бурі: названо найнебезпечніші дати липня

Сьогодні починаємо день з магнітних бурь — вони супроводжуватимуть метеозалежних впродовж липня. Про це йдеться на сайті kp. Сьогодні…

14 хв. ago

Долар різко подорожчав: скільки коштує іноземна валюта на готівковому ринку Києва

Курс долара різко наблизився до 41 гривні, але очікувано. За добу заокеанська валюта піднялася на 20…

48 хв. ago

Стилістка показала, як підібрати горловину речей за типом фігури: що підходить майже всім жінкам. Фото

Підібрати речі, які підходять вам за типом фігури – завдання не з легких. Суть ховається…

50 хв. ago