Пропонували гроші за мовчання: жінку чекав сюрприз у пачці з-під чипсів

40-річна Інгрід Біфорт з Великої Британії розповіла про моторошну знахідку в пакеті з-під чипсів, яку разом з друзями їв її 12-річний син Рассела. Детальніше про цю історію пише таблоїд Metro.

Жінка каже, що взяла свого сина та його друзів на відпочинок до озера, щоб разом половити крабів. Один з хлопчиків, якого звуть Лео, купив порцію чипсів в кіоску The View Fish and Chips й поділився з усією групою. Коли хлопчики пригощалися, то випадково натрапили на гострий предмет, схожий на лезо бритви. Лео підбіг до матері й сказав: “Подивися, що було всередині”.

Деталь пристрою для нарізання картоплі опинилась у пачці чипсівФото: SWNS

Інгрід була шокована цією знахідкою й навіть думати не хотіла, що могло б статися, якби діти не помітили сторонній предмет. Вона одразу ж повернула бракований товар у кіоск, однак персонал пояснив, що це не лезо, а частина механізму, який використовують для нарізання картоплі.

“Коли я підійшла до співробітниці з проханням пояснити, як це могло трапитися, та глянула на пакування й відповіла: “Ні, це не лезо бритви, воно відірвалося від машини, якою ми ріжемо чипси”. Потім продавчиня забрала у мене пакет, щоб викинути у смітник разом із залишками чипсів, передала 5 фунтів (близько 270 грн) й додала: “Я поверну вам вдвічі більше грошей, тримайте”, — згадує Інгрід.

Жінка була настільки шокована, що зареклася ще коли-небудь переступати поріг цього закладу.

“Мене не задовольнила їхня відповідь. Хочеться почути щире вибачення і визнання серйозності можливих наслідків. Це, безумовно, відштовхнуло мене від самої думки коли-небудь туди повернутися”, — додала вона.

40-річна Інгрід Біфорт була шокована, побачивши знахідку в чипсахФото: SWNS

Керівник The View Fish and Chips наступного дня написав клієнтці повідомлення, висловивши свій жаль.

“Ми торгуємо майже 10 років й ніколи не стикалися з чимось подібним раніше. Уже зв’язались з виробником даного пристрою, щоб отримати будь-яку інформацію про те, як це могло статися”, — пояснив він.

Романчук Микола

Recent Posts

Росіяни стягують резерви до Запоріжжя: генерал оцінив загрозу для міста

Росіяни вже кілька разів вдарили КАБами по Запоріжжю, і «схоже на те, що вони планують…

1 секунда ago

Дівчина може їсти тільки вівсяну кашу: який вигляд вона має у 25 років (фото)

25-річна американка Керолайн Крей бореться з важкою алергією, харчуючись виключно двома продуктами. Життя молодої дівчини поділилось…

21 хв. ago

Податок на заощадження: українців змусять сплатити круглу суму

Підвищення військового збору призведе до зростання податку на депозити. Тобто, українцям доведеться знову платити більше, пише Стіна. Податок…

26 хв. ago

У Чехії з’ясували, з якого регіону України до країни приїхало найбільше біженців

Загалом у 2024 році для отримання тимчасового захисту у Чехії зареєструвалися 320 304 українських біженці (з них…

32 хв. ago

Крила як у птаха, ноги як у павука, а живе під водою: вчені показали дивовижну істоту

Згідно з новим дослідженням, деякі види морських малиновок, дивовижних донних океанічних риб, використовують ноги, вкриті…

35 хв. ago

Не користуєтеся опаленням, але платити все одно доведеться: за що можуть виставити рахунок

Якщо українці не користуються опаленням узимку, їм не треба платити за комуналку, проте доведеться платити…

1 годину ago