Не так швидко, як хотілося: вже відомо, коли Кейт Міддлтон завершить лікування

Вже пів року Кейт Міддлтон лікується від онкологічного захворювання. Тільки недавно вона стала потихеньку виходити у світ після того, як кілька місяців провела вдома, далеко від сторонніх очей. У червні 2024 року вона з’явилася на параді Trooping the Colour, підтримавши в цей важливий день короля. А за місяць принцеса разом з дочкою Шарлоттою приїхала на фінал Вімблдона.

Нещодавно королівський фотограф назвав 42-річну Кейт справжньою зіркою монархії, оскільки вона продовжує активно працювати, попри проблеми зі здоров’ям. Джерело також розповіло The Sun, коли Міддлтон повністю повернеться до своїх обов’язків.

Кейт продовжує активно працювати. Фото: Getty Images

Фотограф Едвардс розповів, що коли він робив знімки Кейт під час її останнього виходу у світ, вона сяяла від щастя. Чоловік висловив сподівання, що лікування, яке зараз проходить Міддлтон, цілюще подіє на її організм, і вже наприкінці 2024 року ми зможемо побачити принцесу цілком здоровою.

«Вона – найважливіший член королівської родини. Вона – зірка, і ця зірка просто не світить так яскраво, як завжди. Вона завжди дуже приємна, приваблива, має таку посмішку, яка сподобається будь-якому фотографу. Коли вона посміхається, камера спалахує. Ви ніколи не побачите її сварливою чи нещасною. Одного дня, якщо Бог дасть, вона стане нашою королевою», – каже джерело.

Вона стане нашою королевою. Фото: Getty Images

Едвардс також розповів, що Чарльз III старанно працює, виконуючи громадянські обов’язки та одночасно проходячи лікування від раку.

«У нього так багато справ, що багато в чому він просто ігнорує поради лікаря. При цьому мені сказали, що його поїздка до Нової Зеландії у жовтні була скасована саме за розпорядженням медиків».

Чарльз III та королева Камілла. Фото: Getty Images

Королівський коментатор Річард Фіцвільямс заявив, що, на його думку, тепер ми частіше бачитимемо Кейт на публіці. Принцеса була зворушена тим, як її зустріли на Вімблдоні:

«Був також дуже значний момент, коли їй аплодували стоячи, тому що це показує, як люди піклувалися про неї в ці дуже важкі місяці, коли вона відновлювалася після серйозної операції на черевній порожнині, проходячи профілактичну хімієтерапію».

Кейт та її дочка Шарлотта на Вімблдоні. Фото: Getty Images

В особистій заяві перед своїм першим появою Кейт зізналася, що була зворушена всіма добрими словами підтримки, що отримала за останні пару місяців.

«Це справді мало величезне значення для Вільяма та мене. Це допомогло нам обом пережити важкі часи. Я домагаюся хороших результатів, але, як знає будь-хто, хто проходить курс хімієтерапії, бувають хороші та погані дні. У погані дні ви відчуваєте слабкість, втому та змушені давати своєму тілу відпочити. Але в добрі дні, коли ви почуваєтеся сильнішими, ви хочете максимально використати своє самопочуття», – казала принцеса.

На параді Trooping the Colour. Фото: Getty Images

Вона розповідала, що її лікування триватиме ще кілька місяців. Кейт додала, що у зв’язку з тим, що відбувається в житті, вона вчиться бути терплячою:

«Приймати кожен день таким, яким він є, прислухатися до свого тіла і давати собі час для зцілення».

Ольга Степанова

Recent Posts

У британських поїздах заборонили додатки для знайомств

Один із найбільших залізничних операторів Великої Британії Northern вирішив обмежити можливість своїм пасажирам користуватися в…

22 хв. ago

8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків: її знайшли за 30 км від дому (відео)

У Бетфорді в штаті Огайо в США 8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків і поїхала за…

23 хв. ago

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

47 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

56 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

1 годину ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

1 годину ago