Анджеліна Джолі зізналася, що найняла кілера для власного вбивства

Знаменита американська акторка Анджеліна Джолі, яка хоче покласти край багаторічній боротьбі з Бредом Піттом, відверто розповіла, що найняла вбивцю для самої себе. Зірка Голлівуду пояснила, що її підштовхнуло до такого рішення та коли це було.

За словами артистки, у 22-річному віці вона хотіла накласти на себе руки. Тоді, як розповіла Джолі, у її житті був складний період. Вона хотіла бути вбитою, тому що вважала, що її рідним було б легше пережити її таку смерть.

“Це звучатиме божевільно, але був час, коли я збиралася найняти когось, хто б убив мене”, – заявила Анджеліна у 2001 році, пише Daily Mail.

Пізніше, у 2003 році, знаменитість в інтерв’ю The Face розповідала, як вона шукала вбивцю для себе. Вона не хотіла скоювати самогубство, тому що вважала, що її мати винила б себе в цьому.

“Їх не так вже й важко знайти в Нью-Йорку. Як би божевільно це не звучало, я думаю, що багато людей думають про самогубство, коли вони молоді. Тож моє вирішення цієї проблеми полягало в тому, що якби хтось інший позбавив мене життя, наприклад, під час “пограбування”, то це було б убивство, і ніхто не відчував би, що підвів мене”, – поділилася акторка.

Анджеліна Джолі / REUTERS

Джолі вдалося знайти кілера для себе і вона вже планувала надіслати оплату вбивці. Зірка не приховує, що сума була дуже великою, але якою саме – не розкриває. Коли вона захотіла перерахувати вбивці кошти на банківський рахунок, чоловік не взяв грошей і здивував Анджеліну своєю відповіддю. Він попросив артистку зачекати на вбивство ще деякий час.

“Він був достатньо порядною людиною і запитав, чи можу я обдумати це та подзвонити йому знову через два місяці. Щось змінилося в моєму житті, і я вирішила, що витримаю”, – зізналася голлівудська зірка.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

52 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

54 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

55 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago