Вчитель надсилав ученицям свої голі фото та купував їм секс-іграшки

Вчитель-збоченець зізнався, що надсилав ученицям свої оголені фотографії, пропонував купити їм секс-іграшки, а потім вихвалявся, що “вклав у ліжко” інших.

Про це пише Daily Star.

Неназваного викладача в Новій Зеландії наразі допитують в рамках розслідування, яке проводить Дисциплінарний трибунал для вчителів країни. Як повідомляє New Zealand Herald, інциденти сталися між 2020 і 2022 роками, коли чоловік почав надсилати повідомлення учениці 12-го класу, щоб сказати їй, що вона “красива” і що він в неї закоханий.

Він використовував для цього застосунок для обміну повідомленнями Signal, сподіваючись зберегти це в таємниці, що, очевидно, не спрацювало. Згідно з повідомленнями, після освідчення в коханні він купив їй секс-іграшку і надіслав учениці свої оголені фотографії, вимагаючи від неї зробити те ж саме у відповідь.

Він також торкався її в сексуальній манері під час обіймів. Під час розслідування з’ясувалося, що дівчина була не єдиною, оскільки він так само поводився з іншою ученицею, яка навчалася в останньому класі школи.

Однак цю школярку він забрав із занять і змусив піти до свого кабінету – саме там він похвалився, що займався сексом з колишньою ученицею, і розповів їй про свої звички мастурбації. Потім він запропонував їй скористатися секс-іграшкою, яку приніс із собою.

2022 року він чіплявся до іншої учениці і говорив їй, що вона теж “сексуальна” і “красива”, але її він шокував тим, що надсилав фотографії, на яких він мастурбує.

Трибунал також почув, що він чіплявся і до інших вчителів, розповідаючи одній зі своїх колег, “що він хотів би зробити з нею в сексуальному плані”. І якщо цього було недостатньо, він також надсилав колегам свої зображення в оголеному вигляді та відео, на яких він мастурбує.

Чоловік визнав усі звинувачення і тепер чекає на офіційне рішення суду. Вчителю було видано тимчасовий наказ про анонімність, поки триває розслідування.

Ольга Степанова

Recent Posts

«Хрещений батько» ШІ вважає, що варто заборонити його військове використання

Інформатик Джеффрі Хінтон, якого називають «хрещеним батьком штучного інтелекту» за його великий внесок у розвиток…

3 хв. ago

Обмежено придатні чоловіки стануть необмежено придатними: роз’яснення Міноборони

Чоловіки, що мають статус обмежено придатних, можуть бути визнані або придатними, або непридатними до військової…

14 хв. ago

Робити і не афішувати: екс-голова Пентагону про введення іноземних військ в Україну

В даний час не варто виключати можливість введення військ НАТО до України, але не треба це афішувати.…

22 хв. ago

Підводні кабелі вразливі до шпигунства з боку китайських ремонтних кораблів, – WSJ

Підводні кабелі, які передають інтернет-трафік через Тихий океан, можуть бути вразливі для втручання з боку китайських ремонтних…

33 хв. ago

Олександр Усик втратить титул чемпіона світу: у чому причина

Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazeera. Після перемоги над британцем…

42 хв. ago

“Любов переможе”: депутатка Марія Мезенцева вийшла заміж

34-річна українська депутатка від "Слуги народу" Марія Мезенцева вийшла заміж та показала весільні кадри. Фото…

54 хв. ago