“Я побачила рай і край пекла”: жінка після клінічної смерті повернулася з важливим посланням

68-річна американка Шарлотта Холмс з Канзасу розповіла, як під час клінічної смерті її душа пройшла через ворота раю і навіть побачила моторошні видіння з пекла. Жінка, яка перенесла серцевий напад під час обстеження, називає цей досвід “посланням від Бога”, що має допомогти іншим.

Про свою історію вона розповіла всьому світу, вважаючи, що люди мають знати, що на них чекає після смерті, пише Daily Mail.

Подорож до раю і зустріч із близькими

Шарлотта була в лікаря, коли її тиск раптово підскочив до небезпечного рівня, що призвело до втрати свідомості. Лікарі зафіксували клінічну смерть, коли її серце зупинилося на дві хвилини, протягом яких вона пережила глибокий позатілесний досвід. Жінка розповідає, що відчула легкість і побачила себе зверху, спостерігаючи за зусиллями медиків, а потім відчула приємний запах квітів і почула музичні звуки.

У цьому дивному стані вона зустріла померлих родичів і святих, які виглядали молодшими та здоровішими. Її покійні батьки та інші близькі перебували поруч із сяйливим світлом, що, за її словами, було “Небесним Отцем”.

Видіння пекла і Боже послання

За словами Шарлотти, після приємної зустрічі Бог відвів її до краю пекла, де вона зазнала сильного дискомфорту через жахливий запах гниття та відчайдушні крики. Це місце, на її думку, було призначене для тих, хто не дотримувався моральних принципів у житті. Шарлотта каже, що Бог наказав їй повернутися і попередити інших: “Якщо хтось не змінить свої шляхи, він залишиться тут”.

Повернення до життя і подальші дослідження

За цієї короткої подорожі її чоловік Денні спостерігав за реанімацією, що відбувалася в палаті. Він зізнався, що був шокований її розповіддю, оскільки Шарлотта змогла описати події, які не могла бачити в стані клінічної смерті.

Цей випадок — не поодинокий, і подібні досліди вивчали дослідники з Університетської лікарні Льєжа. Вони дійшли висновку, що люди, які пережили клінічну смерть, часто відчувають відчуженість від матеріального світу, більшу духовність та іноді навіть втрачають страх перед смертю.

Останні дні і послання Шарлотти

Шарлотта розповідала про свій досвід до останніх днів життя, які закінчилися в листопаді 2023 року. Вона вірила, що її історія має надихати людей на пошуки істини. “Людям потрібна надія, їм важливо знати, що є щось за межами цього світу. Я з упевненістю можу сказати: “Рай існує”, — стверджувала вона.

Романчук Микола

Recent Posts

Принц Вільям не витримав і вперше за шість років вимовив ім’я Гаррі

До останнього часу вважалося, що саме принц Вільям є найнепримиреннішим противником повернення Гаррі до королівської родини. Здавалося,…

3 хв. ago

Вчені відкрили новий вид змій та назвали його на честь Леонардо Ді Капріо

Нещодавно відкритий вид зубастої змії в Західних Гімалаях був названий на честь голлівудського актора Леонардо…

5 хв. ago

Ціни на оренду житла в Україні: які міста в лідерах за цінами

В Україні ціни на оренду житла продовжують зростати, і серед лідерів за вартістю оренди опинилися…

7 хв. ago

Мобілізація їх не торкнеться: кого з українців ТЦК не чіпатиме – роз’яснення юристів

В Україні є певні категорії громадян, яких не можна мобілізувати примусово, нагадують юристи. Відповідно до…

11 хв. ago

Безугла заявила про переведення частини військових медиків у піхоту

Народна депутатка Мар'яна Безугла заявила, що Генеральний штаб Збройних сил України розпорядився перевести п'яту частини медиків із…

17 хв. ago

“Золотий м’яч-2024”: Родрі з “Манчестер Сіті” став найкращим гравцем року

28 жовтня у паризькому театрі "Шатле" відбулася 68-ма церемонія вручення "Золотого м'яча", який щорічно присуджує…

22 хв. ago