Жодних перспектив: Анджеліна Джолі відкликала позов проти Бреда Пітта про насильство

Анджеліна Джолі припинила дворічну судову тяганину з Міністерством юстиції та ФБР через документи, що стосуються звинувачень у насильстві, які вона висунула проти колишнього чоловіка Бреда Пітта. Джолі подала анонімний позов до суду під ім’ям «Джейн Доу» у ФБР, яке розслідувало передбачувану сварку між парою на приватному літаку у 2016 році. Акторка запитувала у відомства документи про розслідування звинувачень, подавши запит відповідно до Закону про свободу інформації.

Джолі стверджувала, що Пітт облив червоним вином і пивом її та одного з дітей пари на приватному літаку. Бред усе заперечує. Справу розслідувало ФБР, але жодних звинувачень висунуто не було.

Пітт із синами Паксом і Меддоксом та з донькою Шайло, 2014 рік. Фото: Getty Images

Посилаючись на Закон про свободу інформації, акторка запросила інформацію «про розслідування агентством інциденту домашнього насильства, що стався кілька років тому за участю позивачки та її неповнолітніх дітей як жертв і свідків». Тоді джерело Page Six стверджувало, що позов був стратегічним ходом Джолі, спрямованим на отримання будь-якої компрометувальної інформації про Пітта, щоб використати її проти актора в їхній боротьбі за опіку над шістьма дітьми – про це експодружжя досі не змогло домовитися.

З огляду на судові документи, що потрапили в розпорядження преси, «Джейн Доу» відмовилася від позову і повідомила суду про своє рішення 25 вересня 2024 року. Обидві сторони оплатять свої судові витрати.

ФБР і Департамент у справах дітей та сім’ї округу Лос-Анджелес почали розслідування ймовірного інциденту. Але в листопаді 2016 року представник ФБР заявив, що проти Пітта не буде висунуто жодних звинувачень. Подробиці цього вперше спливли в серпні 2022 року, коли стало відомо про судовий позов про свободу інформації. У документах ідеться, що Пітт нібито душив одного з їхніх дітей і вдарив іншого по обличчю. Джолі також звинуватила актора «Бійцівського клубу» в тому, що він схопив її за голову.

Анджеліна Джолі. Фото: Getty Images

Анджеліна і Бред почали зустрічатися після спільної роботи у фільмі 2005 року «Містер і місис Сміт». Вони одружилися в серпні 2014 року у своєму будинку в сільській місцевості Франції, але їхній законний союз тривав лише 25 місяців. Після розпаду шлюбу Пітт і Джолі занурилися в запеклу боротьбу за опіку над своїми шістьма дітьми, четверо з яких зараз дорослі. Артисти мають трьох біологічних і трьох усиновлених спадкоємців.

Тим часом боротьба також розгорілася через французький виноградник пари, Chateau Miraval. Джолі продала свою 50-відсоткову частку у виноробні Provencal 2023 року – Пітт назвав цей крок незаконним.

Джолі і Пітт, 2015 рік. Фото: Getty Images
Ковальчук Світлана

Recent Posts

Безробітні можуть отримати від 8 тисяч гривень в місяць: які умови

Безробітні українці можуть приєднатися до громадських робіт. Оплата на таких роботах складає не менше 8…

2 хв. ago

Зміниться до невпізнання: вчені показали, що станеться з нашою планетою за мільярди років

Земля не завжди мала такий вигляд, як зараз, і моделювання показує, наскільки сильно змінилася планета через…

5 хв. ago

Як на оригінальному фото: житель Ірландії сфотографував Лох-Несське чудовисько

Житель Ірландії Дін Бітті заявив, що сфотографував Лох-Несське чудовисько під час відпочинку на місцевому озері…

23 хв. ago

Чекати ще не довго: коли в Україну прийде справжня осінь і стане прохолодніше

Першими похолодання в Україні відчули жителі західних областей – там уже знизилася температура повітря і почалися дощі.…

25 хв. ago

Автомобілі навчили здавати п’яних водіїв у поліцію: втекти не вийде

Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які мають відношення до керування автомобілем, або навіть…

35 хв. ago

У Байдена нема стратегії перемоги України: Конгрес вимагає чіткого плану

Команда президента США Джо Байдена фактично відмовляється від своїх обіцянок підтримувати Україну до перемоги та не має…

39 хв. ago