“Гроші породжують проблеми”: чоловік розповів про труднощі в родині після перемоги в лотереї

32-річний чоловік розгнівав свою сім’ю, отримавши “доленосну” суму грошей, якою не захотів ділитися. Про це користувач із ніком Informal-Parfait-553 розповів на популярному форумі Reddit.

Життя однієї людини перетворилося на справжнє жахіття після того, як його “жадібна” сім’я почала вимагати від нього виплат.

32-річний чоловік стверджує, що отримав “значну” суму після великого виграшу в лото, але не збирається віддавати ні копійки своїм родичам. Він пише, що завжди був “самодостатнім” і багато працював, щоб досягти свого становища. Однак його “фінансово безвідповідальна” сім’я, дізнавшись про великий виграш, поспішила попросити грошової допомоги.

“Вони ніколи не вміли поводитися з грошима і завжди покладалися на інших, щоб ті виручили їх із фінансових труднощів. Я допомагав їм у минулому, але це завжди було за умови, що вони намагатимуться поліпшити свої фінансові звички”, — повідомив користувач із ніком Informal-Parfait-553.

У повідомленні, створеному минулого року, чоловік стверджує, що його сім’я вимагає від нього велику суму.

“Вони навіть заявили, що я їм винен, тому що вони допомагали мені в минулому (це неправда, я завжди допомагав їм). Я намагався пояснити їм, що хочу використати ці гроші для забезпечення свого майбутнього і що не можу просто віддати їх, але вони не слухають. Вони називають мене егоїстичним і невдячним, і це починає викликати напруженість”, — писав чоловік.

Ілюстративне фотоФото: UPI

Багато користувачів форуму підтримали переможця лотереї, закликавши його зберегти свій приз.

“Ніколи не давайте подачок своїй сім’ї: вони очікуватимуть цього, що породить образу”, “Відмовтеся від спілкування з ними на цю тему. Якщо вони торкнуться цієї теми, скажіть “Ні” найсерйознішим голосом — “Не жартуйте зі мною” — і мовчіть, поки тема не зміниться. Це рішення, а не обговорення”, “Заблокуйте їх скрізь. Змініть номер. Їдьте за кордон або просто киньте палиці й переїжджайте. Гроші дійсно породжують проблеми та вивільняють найгірші якості в людях, навіть у вашій родині”, — писали вони.

Ольга Степанова

Recent Posts

66-річний мільярдер назвав одну рису, яка необхідна для досягнення успіху

66-річний мільярдер Джей Чаудрі домігся успіху ще в 90-ті. Його статки оцінюють у 9,5 мільярда доларів Видання CNBC пише,…

4 хв. ago

Столичний поліцейський живе у пентхаусі тещі, яка за життя заробила 100 грн – розслідування

Заступник начальника Головного управління Нацполіції Києва Тарас Полієнко живе у дворівневих апартаментах тещі на 220…

13 хв. ago

Шахрайська схема з залізничними квитками: УЗ попередила про наслідки для покупців

"Укрзалізниця" виявила, що під час купівлі квитків на популярні рейси спекулянти пробують обійти ідентифікацію покупця через…

25 хв. ago

Користувачі Apple масово скаржаться на iOS 18: як оновлення “вбиває” iPhone

Користувачі iPhone масово скаржаться на проблеми зі смартфонами – швидко розряджається батарея. Ця проблема з'явилась…

34 хв. ago

Обмежено придатних українців до 25 років не братимуть до війська: що буде з уже мобілізованими

В Україні припинять мобілізацію обмежено придатних чоловіків віком до 25 років. Відповідний указ видасть Міністерство…

43 хв. ago

“Він просто геній”: пілот-віртуоз посадив літак лише з одним робочим колесом в шасі (відео)

Пілот-віртуоз здійснив "хрестоматійну" аварійну посадку на одному колесі. На драматичних кадрах можна побачити, як літак…

52 хв. ago