“Живий Нострадамус” стверджує, що людство дізнається про інші форми життя у 2028 році

37-річний екстрасенс Атос Саломе з Бразилії, якого прозвали “живим Нострадамусом”, стверджує, що його пророцтво про виявлення інопланетних форм життя в період з 2026 по 2028 рік підтверджується новими науковими відкриттями. Про це пише The Mirror.

Деякі з передбачень Атоса Саломе на 2024 рік уже збулися. Після глобального збою в роботі Microsoft багато користувачів соцмереж почали згадувати заяву Атоса, що світ перебуває на порозі електронної війни. Раніше бразильський екстрасенс стверджував, що завдяки своїм паранормальним здібностям він міг би легко передбачити смерть королеви Єлизавети II та інші знакові події.

Тепер Атос згадав про свою теорію про інопланетян. Минулого місяця бразилець припустив, що урядам і релігійним організаціям доведеться зіткнутися з моральними наслідками виявлення інших форм життя в період з 2026 по 2028 рік.

“2028 рік ознаменує визнання людьми існування серед них мешканців інших планет. У сучасному світі наукові дослідження показали, що ці прогнози можуть виявитися точнішими, ніж багато хто думає”, — сказав він.

Ілюстративне фото Фото: LPETTET

Ясновидець раніше передбачив, що NASA і Європейське космічне агентство (ЄКА) виявлять життя в глибинах моря місяця Юпітера. Очікується, що це станеться між 2026 і 2028 роками, а виявлені організми будуть набагато біологічно складнішими, ніж усе, що ми знаємо на Землі.

Раніше цього тижня розуміння того, як виникло життя на Землі, поставили під сумнів унаслідок виявлення на морському дні Тихого океану грудок, схожих на картоплю. Вчені виявили, що вони виробляють кисень у повній темряві та без будь-якої допомоги живих організмів. Це явище отримало назву “темний кисень”, повідомляє LiveScience.

“Ці організми мають набір органел, які регулюють абсолютно нові біологічні процеси. Ці форми життя повинні змусити уряди та релігійні установи переглянути свої уявлення про життя та існування людини у всьому Всесвіті”, — сказав Атос, коментуючи неймовірні знахідки.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

12 хв. ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

27 хв. ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

37 хв. ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

42 хв. ago

Мобілізація в Україні: багатодітні батьки не завжди мають право на відстрочку

Терцентри комплектування (ТЦК), коли ідеться про відстрочку для батьків трьох або більше дітей, звертають увагу на заборгованість…

52 хв. ago

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода

У вересні в Україні очікується поступове зниження температури без різких похолодань. Згідно з повідомленням «ТСН», до кінця…

1 годину ago