Принц Гаррі спалився – потай від Вільяма надіслав записку Кейт Міддлтон

Опальний герцог Сассекський завжди мав особливе ставлення до Кейт Міддлтон. Принцеса Уельська, як стверджували відразу кілька королівських експертів, стала для Гаррі сестрою, про яку він завжди мріяв. Кетрін, зважаючи на все, відповідала принцу взаємністю: за інформацією окремих ЗМІ, вони спілкувалися потай від Вільяма аж до виходу розгромних мемуарів «Запасний». Однак після таких одкровень Міддлтон причаїла на друга образу.

Нещодавно Кейт Міддлтон побувала на чоловічому фіналі Вімблдону. Коли дружина принца Вільяма у яскравій фіолетовій сукні з’явилася на стадіоні разом із сестрою Піппою Міддлтон та дочкою Шарлоттою, її зустріли оваціями.

Піппа Міддлтон, принцеса Шарлотта і Кейт Міддлтон на Вімблдоні. Фото: Getty Images

42-річна принцеса Уельська спостерігала за грою. Вона вручила трофей Карлосу Алькарасу, який обіграв Новака Джоковича у трьох сетах. Захід став першим сольним виходом Кейт у 2024 році. Вона продовжує лікування від раку, про що оголосила у березні.

Як з’ясувалося, не лише фанати були раді бачити, що принцеса прийшла на трибуни, а й принц Гаррі та Меган Маркл. Інсайдер розповів, що це спонукало Гаррі відправити їй записку, сподіваючись нарешті відновити їхні стосунки.

«Гаррі дивився Вімблдон і був дуже радий бачити, що Кейт має такий сяючий вигляд. Він надіслав їй записку, щоб привітати її та повідомити, як він радий її бачити. Він такий вдячний, що вона одужує і може повернутись до своїх обов’язків після перерви – як і Меган», – запевнив інсайдер.

Карлос Алькарас отримав приз із рук Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

За його словами, Гаррі переконаний, що зараз ідеальний час, щоб спробувати відновити контакт його та Меган із братом та невісткою. Молодший син короля Чарльза III не очікував, що ситуація з Вільямом досягне подібного глухого кута.

«Попри те, що це незручна ситуація для них усіх, вони обидва думають, що чим швидше вони зможуть залишити все це позаду, тим краще. Гаррі не може повірити, що все дійшло до цього – він щиро думав, що до цього моменту вони вже знайшли спосіб примиритися, і йому ненависно думати, що це продовжуватиметься, – зазначило джерело. – Тепер Гаррі має знайти спосіб це виправити», – пояснив співрозмовник Heat Magazine.

Гаррі та Кейт. Фото: Getty Images

Герцог Сассекський також хоче, щоб їхні розбіжності були усунені раз і назавжди до свого 40-річчя у вересні 2024 року. Він готовий упокоритися з тим, що, можливо, ніколи більше не буде близьким зі своєю сім’єю, але не залишає надії на возз’єднання, додав інсайдер.

Колись Гаррі мав тісний зв’язок із братом та Кейт, яку він називав «сестрою, якої в мене ніколи не було і яку я завжди хотів». Розлад триває з моменту його переїзду до Америки у 2020 році, де він продовжує жити з Меган та їхніми двома маленькими дітьми Арчі та Лілібет.

З 2020 року Гаррі та Меган живуть у США. Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

66-річний мільярдер назвав одну рису, яка необхідна для досягнення успіху

66-річний мільярдер Джей Чаудрі домігся успіху ще в 90-ті. Його статки оцінюють у 9,5 мільярда доларів Видання CNBC пише,…

4 хв. ago

Столичний поліцейський живе у пентхаусі тещі, яка за життя заробила 100 грн – розслідування

Заступник начальника Головного управління Нацполіції Києва Тарас Полієнко живе у дворівневих апартаментах тещі на 220…

13 хв. ago

Шахрайська схема з залізничними квитками: УЗ попередила про наслідки для покупців

"Укрзалізниця" виявила, що під час купівлі квитків на популярні рейси спекулянти пробують обійти ідентифікацію покупця через…

25 хв. ago

Користувачі Apple масово скаржаться на iOS 18: як оновлення “вбиває” iPhone

Користувачі iPhone масово скаржаться на проблеми зі смартфонами – швидко розряджається батарея. Ця проблема з'явилась…

34 хв. ago

Обмежено придатних українців до 25 років не братимуть до війська: що буде з уже мобілізованими

В Україні припинять мобілізацію обмежено придатних чоловіків віком до 25 років. Відповідний указ видасть Міністерство…

43 хв. ago

“Він просто геній”: пілот-віртуоз посадив літак лише з одним робочим колесом в шасі (відео)

Пілот-віртуоз здійснив "хрестоматійну" аварійну посадку на одному колесі. На драматичних кадрах можна побачити, як літак…

52 хв. ago