Трампова журба: вродлива, надзвичайно вродлива Тейлор Свіфт його не любить

Експрезидент та фаворит республіканців на виборах президента США Дональд Трамп знову на перших шпальтах ЗМІ. Його коментар про культову попспівачку Тейлор Свіфт став вірусним. Він назвав її «надзвичайно вродливою», але водночас пожалівся, що їй він, «ймовірно, не подобається».

Заява пролунала під час спілкування з журналістами CNN. Трамп розсипався в компліментах володарці Ґреммі, яка неодноразово закликала не голосувати за нього.

«Я вважаю, що вона вродлива — дуже вродлива. Я вважаю її дуже вродливою. Я думаю, що вона ліберальна. Ймовірно, їй не подобається Трамп. Я чув, що вона дуже талановита. Я думаю, що вона дуже вродлива, насправді — надзвичайно вродлива», — сказав він.

Співачка ще не відповіла на коментарі експрезидента, але її шанувальники реагують бурхливо. В соцмережах з Трампа кепкують за «красномовство». Дехто зазначає, що його тест на когнітивні здібності провалено, адже для опису співачки він не зумів зробити нічого кращого, аніж п’ять раз повторити слово «вродлива».

«Трамп підлабузнюється до Тейлор, тому що він її боїться», — просто пояснює один з користувачів.

Політика і Тейлор Свіфт

Тейлор Свіфт, відома американська співачка й авторка пісень, володарка престижної премії «Ґреммі» та «Людина року» за версією Time, займає активну політичну позицію. Це нетипово для представників шоубізнесу, а сукупно з популярністю дає великий вплив. Вона підтримує права жінок, ЛГБТК+ спільноти, расову рівність та реформу системи охорони здоров’я.

У 2018 році Свіфт публічно закликала своїх прихильників голосувати проти кандидатів-республіканців, яких вважала загрозою для збереження цих прав. У 2020 році вона активно підтримувала кампанію Джо Байдена та віцепрезидентки Каміли Гарріс, жорстко висловлюючись проти Дональда Трампа.

Свіфт також використовує свої платформи для популяризації реєстрації виборців і політичного залучення молоді. За її активність серед конспірологічних кіл MAGA популярною була теорія, згідно з якою кубок американського футболу Super Bowl «глибинна держава» віддасть команді її хлопця Тревіса Келса. У 2024 році Kansas City Chiefs дійсно вдруге стали чемпіонами.

Ольга Степанова

Recent Posts

Так просив Брюс Вілліс: дружина тяжкохворого актора гульнула на повну котушку

Дружина Брюса Вілліса нещодавно відзначила 46-й день народження. Емма Хемінг поділилася милим відео, на якому зображені…

5 хв. ago

Потрібні не юристи, а трактористи: Кабмін готує масштабні зміни в освіті

Міносвіти розраховує збільшити кількість випускників дев’ятих класів, які обирають професійне спрямування, до 45%. Про це повідомив заступник міністра освіти…

21 хв. ago

Ні до 16 липня, ні після: кому не потрібно оновлювати дані до ТЦК

З 18 травня 2024 року набрав чинності новий закон про мобілізацію, який зобов’язує всіх військовозобов'язаних…

26 хв. ago

В Україні стрімко дешевшають літні ягоди: яка причина

Наприкінці червня 2024 року на українських ринках суттєво здешевшали сезонні ягоди. Ціни знизились через низку…

32 хв. ago

З чим носити штани палаццо влітку 2024: “ангел” Victoria’s Secret Ельза Госк поділилася порадою

Вишукані штани палаццо стали одним із ключових трендів літа 2024 року, але їх стильне поєднання з…

34 хв. ago

Податкова побачить рахунки українців за кордоном: що це означає — пояснила адвокатка

Податкова скоро отримає інформацію про стан банківських рахунків резидентів України за кордоном, а також цілу низку фінансової…

37 хв. ago