Лише дві речі: на що витрачає гроші американець, який виграв у лотерею $2 млрд

Едвін Кастро з Альтадени (штат Каліфорнія, США), який зірвав рекордний джекпот у лотереї Powerball у листопаді 2022 року та виграв $2 мільярди, дуже швидко “прилаштував” частину багатства, що привалило йому, пише Daily Star.

Після вирахування всіх податків він одноразово отримав на руки трохи менше мільярда доларів, що більше, ніж статки Тома Круза або Мадонни.

Не гаючи часу, Едвін купив шикарний будинок на Голлівудських пагорбах із приголомшливими краєвидами на Тінселтаун, віддавши за нього $25 мільйонів. Зовсім нещодавно масштабні пожежі знищили чимало будинків у тому районі, але зняті з повітря кадри показали, що маєток Кастро, розташований над знаменитим готелем Chateau Marmont у Західному Голлівуді, залишився недоторканим, а ось його сусідові пощастило менше, оскільки частину нерухомості було серйозно пошкоджено.

Одним маєтком справа не обмежилася На сьогодні відомо, що Едвін купив три будинки вартістю в кілька мільйонів доларів у Каліфорнії і щонайменше п’ять старовинних автомобілів.

У пакеті нерухомості Кастро — великий особняк площею 1250 квадратних метрів, розташований на ділянці площею близько 20 гектарів. У дорогому будинку є п’ять спалень, сім ванних кімнат, ігрова кімната, винний льох, власний бар і фітнес-студія.

Пейзажний басейн і балкон у головній кімнаті завершують перелік, а сусідами є Джиммі Кіммел і Дакота Джонсон.

Другий будинок Едвін купив у рідній Альтадені особняк вартістю $3,8 мільйона з видом на гори Сан-Габріель. У будинку в японському стилі також є басейн, кінотеатр, п’ять спалень і чотири ванні кімнати.

Його найбільшою покупкою, про яку повідомлялося, став будинок вартістю $47 мільйонів. Він придбав його у вересні 2023 року в Лос-Анджелесі у знаменитого рієлтора Маурісіо Уманські.

Серед автомобілів Едвіна — білий Porsche 911 1980-х років, сірий Ram 1500 TRX і три Volkswagen Karmann Ghias, два чорних і один червоний. Остання покупка — британський гоночний зелений Porsche 356 1970-х років і чорний Porsche 911 1980-х років.

За словами друзів, до того, як стати мільярдером, чоловік вів звичайне життя. Випускник школи Eagle Boy Scout і середньої школи Crescenta Valley, відомий як “тихий хлопець із добрим серцем”, вивчав архітектуру в Університеті Вудбері.

До свого грандіозного виграшу він жив у простому будинку з однією спальнею. Після перемоги в лотереї Едвін був змушений пройти кілька місяців перевірки в Каліфорнійській лотереї і в кінцевому підсумку отримав приз у День святого Валентина 2023 року.

Зараз він продовжує вести самітницький спосіб життя.

Ольга Степанова

Recent Posts

Варто підготуватися: що змінює для жінок з 18 травня закон про мобілізацію

Незабаром набирає чинності новий закон про мобілізацію — з 18 травня. Згідно з ним, військовозобов'язані мають оновити…

8 хв. ago

Сонячна пляма більша за Землю в 15 разів: чи очікувати на магнітну бурю найближчими днями

Гігантська сонячна пляма AR3664 постійно створює викиди корональної маси (СМЕ) і деякі з них створять сильну магнітну…

16 хв. ago

Випускали 60 років: General Motors припинять виробництво знаменитої моделі

Седан Chevrolet Malibu знімають із виробництва – останні авто цієї моделі зійдуть із конвеєра у…

28 хв. ago

Головний символ Олімпіади прибув до Франції на вітрильному судні (фото)

До Марселя з Греції на борту вітрильника Belem прибув олімпійський вогонь, церемонію відвідав президент Франції…

37 хв. ago

Індонезієць зазнав шоку, коли дізнався, що його дружина насправді чоловік

Молодий індонезійський чоловік нещодавно пережив найбільший шок у своєму житті, коли дізнався, що його дружина…

48 хв. ago

Інсайдер розповів про стан онкохворої Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон перебуває поза увагою громадськості під час лікування раку, але близьке до неї джерело розповідає,…

56 хв. ago