Геймерка і стримерка: після арешту Дурова загадково зникла 24-річна модель із Росії (фото)

Разом із Павлом Дуровим у Парижі, ймовірно, було затримано його супутницю 24-річну Юлію Вавилову. Про це повідомляє телеграм-канал “База”.

Паблік звернув увагу, що дівчина частенько з’являється в тих самих місцях, що й засновник “Телеграма”. Наприклад, 16 серпня вона публікувала у своїх соцмережах фото з Азербайджану, коли там перебував Дуров. При цьому за спиною у неї було видно приватний літак, можливо, самого Дурова. Загалом її Instagram весь заповнений типовим “лакшері життям” з великою кількістю фотографій, зокрема всередині приватного літака.

“Судячи з соцмереж, Юля проживає в Дубаї і часто опиняється в тих місцях, де перебуває Павло Дуров. Сама Юля себе називає геймеркою, стримеркою, криптоінвесторкою і веде канал про крипту арабською мовою”, – пише “База”.

У ніч на 25 серпня, коли у Франції затримали Павла Дурова, Юлія Вавилова припинила з’являтися в мережі і відтоді не виходить на зв’язок із родичами. Її батько розповів “Базі”, що востаннє він спілкувався з дочкою 2 серпня, і тоді вона згадувала плани відвідати Францію.

Арешт Павла Дурова у Франції

Нагадаємо, увечері 24 серпня засновника “Вконтакте” і “Телеграма” Павла Дурова заарештували в аеропорту Парижа, куди він прилетів на своєму приватному літаку. За попередньою інформацією, французька влада вважає росіянина відповідальним за те, що в його соцмережі безперешкодно поширюється заборонений контент, зокрема пов’язаний із насильством і наркотиками.

Увечері 25 серпня адміністрація “Телеграма” виступила з офіційною заявою, в якій відкинула звинувачення в недостатньому модеруванні забороненого контенту.

Ольга Степанова

Recent Posts

Чоловік відмовився поступитись місцем людині з інвалідністю: у мережі йому «аплодують стоячи»

Чи не в кожного досвідченого мандрівника хоча б раз у житті просили помінятися місцями. Причини можуть…

9 хв. ago

Росія сховала за кордоном мільярди доларів, які неможливо заморозити, — аналітик

Навіть всупереч міжнародним санкціям, за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну, російським резидентам вдалося накопичити…

23 хв. ago

Ціни на оренду житла “злетіли до небес”: скільки коштує квартира у Києві, Львові та Дніпрі

Бум на житло в Україні. Вартість оренди суттєво зросла разом із попитом. Окрім початку навчального року,…

35 хв. ago

У РФ у районі золотовидобувної ділянки розбився вертоліт з бізнесменами: подробиці (фото)

У Амурській області Росії сталася авіакатастрофа за участю легкого багатоцільового гелікоптера Robinson R66. Це сталося…

45 хв. ago

“Послам приготуватися?”: Безугла проситься до комітету Ради з зовнішньої політики

Народна депутатка Мар'яна Безугла написала заяву про звільнення з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони…

57 хв. ago

Наречена мільярдера Джеффа Безоса розповіла про бажання вийти за нього заміж

54-річна американська журналістка Лорен Санчес розповіла про плани на весілля з мільярдером Джеффом Безосом, 60.…

1 годину ago