У кольорах прапора Монако: княгиню Шарлін та князя Альбера ІІ прийняли в Єлисейському палаці (фото)

Княгиня Монако Шарлін та князь Альбер ІІ зустрілися з президентом Франції Еммануелем Макроном та Бріжит Макрон перед Олімпіадою-2024. Знімками ділиться офіційний акаунт монаршого подружжя в Instagram.

Зустріч двох владних пар відбулася в Єлисейському палаці за кілька годин до відкриття Олімпійських ігор-2024, які цього року приймає Париж.

Для виходу княгиня Шарлін обрала світлий комбінезон з короткими рукавами. Вона розпустила своє коротке волосся та зробила легкий макіяж. Колишня олімпійська чемпіонка тримала в руках лаконічну сріблясту сумочку. До паризького образу дружина князя Альбера ІІ додала кілька лаконічних прикрас.

Тим часом син Грейс Келлі відмовився від традиційних однотонних ділових костюмів, продемонструвавши яскраво-червоний піджак, світлі штани, сорочку та двоколірну краватку. Таким чином Альбер ІІ та Шарлін продемонстрували кольори прапору Монако — червоний та білий.

Еммануель Макрон зʼявився на публіці в темно-синьому діловому костюмі, а його дружина Бріжит — у стильній бежевій сукні-пальті. На ногах першої леді були туфлі в тон.

Цікаво, що княгиня Шарлін — колишня олімпійська чемпіонка. У 2000 році плавчиня представляла Південну Африку на Олімпійських іграх в Сіднеї, де посіла п’яте місце в естафеті 4×100 м. Княгиня Монако також планувала виступати на Олімпіаді в Китаї у 2008 році, проте травма плеча змусила її закінчити спортивну кар’єру.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago