Принц Гаррі розкрив причину, через яку він не дозволить Меган Маркл повернутися в Лондон

Принц Гаррі розкрив жахливу причину, через яку він не привезе герцогиню Сассекську до Великої Британії. У новому інтерв’ю для Tabloids on Trial на каналі ITV молодший син короля Чарльза ІІІ заявив, що стурбований загрозою нападу на свою дружину Меган Маркл, повідомляє Hello.

“Достатньо однієї людини, яка заявила все це… і неважливо, чи буде це ніж, чи кислота… такі погрози справді турбують мене, вони — одна з причин, з якої я не поверну свою дружину в цю країну”, — пояснив принц Гаррі.

Його коментарі прозвучали майже за два роки після того, як Ніл Басу, помічник комісара зі спеціальних операцій Скотленд-Ярду, який іде у відставку, заявив у документальному фільмі на каналі Channel 4, що на адресу Меган Маркл та її чоловіка висловлювали “огидні та цілком реальні” погрози.

“Якби ви бачили те, що було написано та помітили, ту риторику, яка є в інтернеті… ви б весь час почувалися під загрозою. У нас були групи, які розслідували це. За ці погрози людей притягували до відповідальності”, — сказав Бас, який відповідав за королівський захист до того, як Сассекські покинули Велику Британію.

Принц Гаррі та Меган Маркл Фото: Netflix

У 2020 році Гаррі перевіз свою сім’ю в Каліфорнію. Принц і Меган живуть зі своїми двома дітьми, п’ятирічним принцом Арчі та трирічною принцесою Лілібет, у шикарному маєтку в Монтесіто.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

3 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago