Поліція встановила кількох підозрюваних у смерті актора Меттью Перрі

У смерті 54-річного актора Меттью Перрі підозрюють кількох осіб. Таку інформацію повідомили в правоохоронних органах, пише американське видання Іndependent. За словами інсайдера, слідство у розслідуванні смерті актора “наближається до завершення” і правоохоронні органи вважають, що “декільком людям” мають бути висунуті звинувачення.

Майже через сім місяців після смерті Перрі, якого знайшли мертвим у басейні в жовтні 2023 року, було розпочато розслідування на федеральному та місцевому рівнях стосовно того, хто постачав акторові кетамін, який призвів до його смерті.

Як показало токсикологічне дослідження, він помер від “гострого впливу кетаміну”, через який актор потонув у гарячій воді. Джерела, близькі до актора, повідомили, що він проходив інфузійну терапію кетаміном для лікування депресії та тривоги.

Але його остання інфузійна терапія була за півтора тижня до смерті. Результати його розтину, опубліковані в грудні, показали, що кількість кетаміну в його крові була в діапазоні, який використовується для загального наркозу під час операції. Це було вказано як головну причину смерті, яка була визнана нещасним випадком без підозри на злочин.

Нині влада шукає особу, яка могла постачати наркотики. Влада вважає, що розслідування може допомогти відстежити торговця кетаміном Перрі. Однак наразі нікого не затримали.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ікона стилю: 5 неперевершених образів Саманти Джонс із “Секс і місто”

Через 26 років після зйомок завершального сезону серіалу "Секс і місто" одна з головних героїнь…

3 години ago

Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців

На початку липня по всій території України утримається спекотна погода. Стовпчики термометрів у деяких областях досягнуть…

3 години ago

У Раді пропонують підняти зарплату помічникам депутатів: цифра шокує

Народні депутати планують підняти зарплати своїм помічникам. До парламенту внесли законопроєкт про встановлення щомісячної грошової винагороди на…

3 години ago

Пророцтво “живого Нострадамуса” про астероїд збулося: чого варто очікувати

Бразильський екстрасенс Атос Саломе зробив сміливу заяву про астероїд, яка збулася. Про це пише Daily Star.…

3 години ago

ДБР перевірить дії Содоля під час командування обороною Харківського напрямку

Слідчі перевірять дії генерал-лейтенанта Юрія Содоля під час його командування обороною Харківського напрямку. Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням…

3 години ago

Кому з українців не потрібно оновлювати дані до 16 липня

Чинний законопроєкт про мобілізацію №10449 був підписаний президентом України Володимиром Зеленським та вступив у дію…

3 години ago