Жінку звільнили з роботи через жарт у робочому чаті: що вона написала

Жінка зробила суворе попередження всім, хто подумує поскаржитися на свого керівника в робочому чаті, зізнавшись, що її листування закінчилося звільненням всієї її команди. Про це пише Mirror.

@natnooner Replying to @Milly Pickles pls pls plssss learn from this and be careful when using work devices to message! I wouldn’t dream of doing anything like this again 🥲 #storytime #fired #work #fyp #worktok ♬ original sound – Natalie

Користувачка TikTok Наталі під нікнеймом @natnooner, поділилася, що це було “найпринизливіше, що вона коли-небудь пережила”. Розповідаючи передісторію, Наталі пояснила, що на той час її команда була дуже недоукомплектована, нею керували на мікрорівні, а моральний дух у всіх був дуже низьким. Вона продовжила: “Ми завжди спілкувалися одне з одним за допомогою Skype для бізнесу і просто говорили про те, як погано минув день, і якщо ми коли-небудь говорили про менеджерів, то використовували їхні перші ініціали. Вони все одно знають, про кого ви говорите”.

Наталі розповіла, що одного тижня хтось із команди створив груповий чат, оскільки один із колег звільнявся, і вони обговорювали, де зустрітися, щоб випити на прощання. Визнавши, що це був важкий тиждень, щоб підняти настрій, хтось почав розмову на тему “що б ви обрали”. Наталі пожартувала: “Що б ви обрали: поставити кактус у свою квітку і поїхати на велосипеді чи працювати там, де працюємо ми”. Звісно, ви можете здогадатися, що більшість людей обирали”.

Нічого не думаючи про свій груповий чат, Наталі розповіла, що вона та ще один хлопець з її команди були здивовані, коли їх викликали на нараду, щоб обговорити, як багато вони користуються Skype, і що їхній менеджер хотів переглянути їхні повідомлення.

Після того, як вони усвідомили весь жах ситуації, Наталі сказала, що вони занервували і були в підвішеному стані протягом декількох місяців без жодної згадки про це. Аж поки її колегу не викликали на нараду і не звільнили.

Вона продовжила: “Ми злякалися, а потім мене викликають, і на столі лежить цілий стос паперів з роздрукованою розмовою, яку ми вели протягом тижня. Мій керівник зачитує мені всю розмову повністю і просить мене прокоментувати все”.

Наталі розповіла, що її та колег врешті-решт відсторонили від роботи з повним збереженням заробітної плати, а потім усі отримали електронною поштою повідомлення про звільнення з роботи за грубе порушення дисципліни. Вона закінчила: “Мораль цієї історії полягає в тому, щоб не писати нічого на робочому ноутбуці, телефонах, повідомленнях, чого б ви не хотіли, щоб побачив ваш менеджер”.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

У Києві винесено перші вироки ухилянтам

У Києві суди винесли перші вироки чоловікам за ухилення від призову на військову службу. Як повідомляє Відділ комунікації поліції…

5 хв. ago

У Європі вимагають скасувати переведення годинників

Депутати Європарламенту направили голові Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн вимогу виконати обіцянку скасувати переведення часу із зимового…

14 хв. ago

Українським біженцям у Франції наказали покинути державні помешкання – Le Monde

На сході Франції місцева влада наказала українцям висилитись з помешкань, які були надані державою. Щонайменше…

22 хв. ago

Золоту прогнозують шалений прорив на ринку: скільки може коштувати метал

Золото з початку 2024 року суттєво зросло в ціні. Проте деякі експерти вважають, що дорогоцінний…

34 хв. ago

Опалювальний сезон на межі зриву? Мільйони українців можуть залишитися без тепла та газу

Україна готується до майбутнього опалювального сезону із запасами понад 12,2 млрд кубометрів газу. Проте експерти…

43 хв. ago

Чоловікам віддаватимуть дітей після розлучення: з’явився революційний законопроект

17 жовтня 2024 року у Верховній Раді України був зареєстрований законопроєкт #12132, який має на…

51 хв. ago