“Всі були в захваті”: яке побачення є найкращим для Кейт Міддлтон та принца Вільяма

Принц Вільям і принцеса Кейт здивували всіх, коли вирушили на побачення у несподіване місце. Зокрема у жовтні 2023 року вони відвідали комори аукціоністів Dreweatts, які знаходяться недалеко від їхнього віндзорського будинку, котеджу Аделаїда, пише Mirror.

Видання Daily Mail повідомило, що подружжя було “дуже зацікавленим” деякими предметами, які їм вдалося побачити. Вони оглядали незвичайну колекцію, яку зібрав покійний декоратор та антиквар Роберт Кім, якого король Чарльз взяв на роботу у 2000 році для ремонту Хайгроув і Кларенс-хаусу.

“Всі були в захваті, щоб побачити їх. Це був початок дуже великого прийому з шампанським, який аукціоністи завжди влаштовують перед серйозним побаченням”, – розповіло джерело Daily Mail.

У Mirror нагадали, що принцеса дуже цікавиться мистецтвом, історію якого вивчала в університеті. За словами одного з експертів, вона любить таємно відвідувати музеї та галереї, використовуючи спеціальну схему, аби залишитись непоміченою. Зокрема королівська письменниця Тіна Браун зазначила, що принцеса виїжджає задовго до 8 ранку, аби випередити журналістів, щоб вони не встигли її сфотографувати. 

Браун у своїй книзі “The Palace Papers” пише, що Кейт робить це для того, аби “підживлювати своє внутрішнє життя”, а також для того, щоб мати можливість вільно виходити на вулицю та займатися тим, що їй подобається. 

“Хоча цей трюк спрацьовує в більшості випадків, одного разу королівська особа була помічена на виставці Девіда Хокні в Королівській академії здивованим шанувальником. Як повідомляється, Кейт зізналася: “Я сумую за своєю історією мистецтва. Це те, що я роблю, щоб відволіктися””, – йдеться у матеріалі.

У Mirror підкреслили, що Кейт не просто є шанувальницею мистецтва, а й сама є художницею. Крім того, що вона фотограф, принцеса дуже любить малювати. 

“На обкладинці орденської грамоти талановита королівська особа намалювала церкву Святого Марка, де проходила церемонія, на обкладинці орденської грамоти”, – нагадали у виданні.

Романчук Микола

Recent Posts

Не пожаліли навіть дружину: у Баку жорстоко вбили актора російського театру і кіно

У Баку сталося жорстоке вбивство літнього подружжя. За повідомленням російського ЗМІ "Кінократія", 85-річного Йосипа Ткача,…

4 хв. ago

Чоловіки-вчителі та мобілізація: в МОН пояснили, кому буде відмовлено у відстрочці і чому

Педагоги-чоловіки в Україні можуть отримати відстрочку від мобілізації за умови, якщо вони мають більше ніж 0,75…

17 хв. ago

“Денацифікація по-російськи”: в РФ почалися ромські погроми (відео)

Жителі Коркіно Челябінської області після вбивства 40-річної таксистки влаштували погроми ромів. Перед цим вона їздила…

25 хв. ago

Ексглава МІ-6 припустив, хто може замінити Путіна після можливого перевороту

Складно сказати, що може статися після усунення диктатора Владіміра Путіна. Але навколо нього є впливові…

36 хв. ago

Топ-5 наймодніших аксесуарів на кожен день: ідеї для натхнення

Аксесуари - це важлива деталь будь-якого образу, яка може перетворити звичайне вбрання на модний шедевр.…

45 хв. ago

Селидове на межі падіння: росіяни продовжують наступ на Покровському напрямку

Ситуація в Селидовому залишається критичною, і бойові дії в місті набувають все більш інтенсивного характеру.…

1 годину ago