Впливові персони змусили пасажирів елітного круїзного лайнера закритися у своїх каютах

Платоспроможні гості круїзного лайнера Sun Princess поскаржилися, що впливові персони зіпсували їм подорож. За словами пасажирів, натовпи блогерів отримали доступ до розваг та унікальних локацій, куди не могли потрапити інші туристи під час першої зупинки у Великій Британії. Про це пише видання Daily Mail.

Багатії, які виклали тисячі фунтів стерлінгів на квитки на цей круїз, кажуть, що відчули себе людьми другого сорту й “підлеглими крикливих інфлуенсерів”, які заполонив весь простір навкруги.

Як з’ясувалось, перевізник запросив відомих блогерів на борт з рекламною метою, щоб розповісти про переваги такої мандрівки. У розважальній програмі для них фігурував ведучий Radio 2 Скотт Міллс, а також співак і автор пісень Сем Райдер, який брав участь у Євробаченні.

На кораблі розгорівся скандал через блогерівФото: Instagram

Однак платоспроможні клієнти залишилися вкрай незадоволеними: багато хто поскаржився на те, що корабель переповнений туристами, одержимими соціальними мережами. Вони начебто штовхалися в чергах за їжею та постійно знімали свої витівки на відео. Один з очевидців поскаржився на зірку TikTok, який зупинив дискотеку на 20 хвилин, записуючи свій танець під хіти Брітні Спірс.

Син пари клієнтів, які відпочивали на цьому круїзі, написав гнівний пост на своїй сторінці у Facebook.

“Зазвичай я не користуюся соціальними мережами, але в цьому випадку відчув, що маю розповісти, яким жахом це обернулося для моїх батьків. Весь час перебування там вони відчували себе, наче в цирку — куди не глянь, всюди молоді групи блогерів, які знімають себе на камеру з непристойною кількістю їжі. Ці люди шуміли, поводилися нестримно і загалом дратували всіх інших. В останній день моїм батькам це настільки набридло, що вони весь день просиділи у закритій каюті. Світ збожеволів”, — написав чоловік.

Блогери на круїзному лайнеріФото: Instagram

До слова, корабель Sun Princess розрахований на 4300 гостей, їх обслуговує екіпаж з 1600 осіб. Наступного разу судно відправиться у Форт-Лодердейл (Флорида, США).

Романчук Микола

Recent Posts

Штаб Трампа потрапив у конфуз: використав фото з Грузії для агітації в Джорджії

Кампанія колишнього президента США Дональда Трампа неочікувана зазнала курйозного випадку. Штаб Трампа запустив цифрову рекламу,…

5 хв. ago

Пережити зиму з Європою: який план порятунку придумало Міжнародне енергетичне агентство

Міжнародне енергетичне агентство розробило план порятунку України на майбутній опалювальний сезон. Аналізуючи його, експерт Андріан…

10 хв. ago

Секретні директиви: що не так із забороною мобілізації чоловіків 50-60 років

Загальна мобілізація в Україні могла зазнати деяких змін: чоловіки віком від 50 до 60 років…

12 хв. ago

В Україні з’являться плавучі електростанції: скільки світла це нам дасть

В Одеській області незабаром можуть з’явитися плавучі електростанції. Це будуть газопоршневі або газотурбінні установки, розташовані…

20 хв. ago

“Я в шоці!”: у будинку Мілевського провели обшуки

24 вересня правоохоронці провели обшуки у будинку, де проживає колишній футболіст Артем Мілевський та його друг Сергій…

25 хв. ago

МЗС України засудило слова президента Чехії: у чому причина скандалу

МЗС вважає неприйнятними заяви президента Чехії про можливість залишити під окупацією частину України. Про це йдеться на…

41 хв. ago