Принц Гаррі залишить Меган Маркл на 8 днів: що відбувається

40-річний принц Гаррі збирається з восьмиденним візитом до Нью-Йорка і Лондона, в якому його не буде супроводжувати дружина Меган Маркл, пише Daily Mail.

Спочатку він вирушить на благодійний вечір у Каліфорнії, організований Кевіном Костнером, який відбудеться 28 вересня.

Герцог Сассекський також підтримає благодійні організації та підприємства із захисту домашніх тварин, зокрема African Parks, The HALO Trust, The Diana Award і Travalyst.

Потім королівська особа вирушить до Лондона зі щорічним візитом, щоб бути присутньою на церемонії вручення премії благодійної організації WellChild, покровителем якої він є.

Принц Гаррі після Нью-Йорка вирушить до ЛондонаФото: Getty

Соло-поїздка Гаррі — спроба знайти новий сенс у своєму житті, вважає біограф Філ Дамп’єр, автор книги “Королівські костюми: Гаррі і Меган своїми словами”.

“Іноді Гаррі почувається зайвою деталлю, і він часто має нещасний вигляд, коли виходить з Меган на заходи в Каліфорнії. Я думаю, він досяг точки, коли хоче більшого для себе. Йому виповнилося 40, і, мабуть, він запитує себе, що на нього чекає в майбутньому… Він, вочевидь, хоче знайти якісь справи, до яких він може долучитися і надати своєму життю якогось сенсу”, — каже він.

Оскільки Меган не хоче летіти до Великої Британії, герцог вирішив вирушити на батьківщину один.

Перед візитом до Лондона він зв’язувався зі своїми старими друзями.

“Я впевнений, що йому не вистачає друзів, з якими він міг би випити пива і по-справжньому розслабитися. Що більше він займатиметься своїми справами самостійно і розроблятиме нові проєкти, то більша ймовірність, що він зможе зцілити себе і, зрештою, виправити деякі розбіжності зі своєю сім’єю, але це буде довгий шлях”, — пояснив Дамп’єр.

Зі свого боку королівський експерт і журналіст-розслідувач Том Бауер вважає, що майбутня одиночна поїздка Гаррі свідчить про те, що він намагається самоствердитися без втручання своєї дружини.

Романчук Микола

Recent Posts

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Жителі Одеської області нещодавно могли відчути землетрус, епіцентр якого знаходився в румунській сейсмічній зоні Вранча.…

1 хв. ago

Канадець, який відсидів 1000 днів у китайській в’язниці, розповів про психологічні тортури

Майкл Ковриг, один із двох канадців, затриманих у Китаї на понад 1000 днів за звинуваченням…

15 хв. ago

Від чого масово гинула риба в Десні та Сеймі на Чернігівщині: відповідь професора

З Тьоткінвського цукрового заводу, який знаходиться в Курській області на території РФ, до річки Сейм потрапила цукрова…

20 хв. ago

Тренди чоловічої моди на осінь 2024: як залишатися стильним цього сезону

Осінь 2024 року приносить свіжі ідеї у світ чоловічої моди, де гармонійно переплітаються класичні рішення…

28 хв. ago

За 18 тисяч гривень: Олена Зеленська в США одягнула нову вишиванку від українського бренду

Перша леді України Олена Зеленська отримала нагороду Unlock Big Change від всесвітньої дитячої благодійної організації Theirworld. Почесною відзнакою нагороджують…

38 хв. ago

Штаб Трампа потрапив у конфуз: використав фото з Грузії для агітації в Джорджії

Кампанія колишнього президента США Дональда Трампа неочікувана зазнала курйозного випадку. Штаб Трампа запустив цифрову рекламу,…

1 годину ago