Пасажири непритомніють: у мережі показали найшвидші американські гірки у світі (відео)

Катання на американських гірках викликає захват у багатьох любителів екстриму. На знаменитому атракціоні в США деякі пасажири втрачали свідомість через велике навантаження на організм.

Багато любителів гострих відчуттів люблять випробовувати свою хоробрість на американських гірках у тематичних парках. Радіостанція Park Hoppers Radio опублікувала в TikTok кадри екстремальних поворотів і петель, які здійснює знаменитий атракціон “Project 305”.

Кліп демонструє атракціон, розташований у парку Kings Dominion у Вірджинії, США, з погляду пасажира в передньому візку, який здійснює кілька підйомів і спусків. Один із пасажирів цих американських гірок зізнався, що “знепритомнів і був змушений вирушити до лікарні” після відвідування атракціону.

“Ці американські гірки сумно відомі як найінтенсивніші американські гірки у світі, на яких довелося встановити подвійні гальма на першому спуску. Пізніше того ж року вони змінили кут першого повороту на 85 градусів, тому що була надто велика сила гравітації і люди втрачали свідомість”, — розповідають у ролику Park Hoppers Radio.

@parkhoppersradio Intimidator 305 is changing 😳 #intimidator305 #kingsdominion #themepark #rollercoasters ♬ original sound – Park Hoppers Radio

Названий так через свою висоту в 305 футів (92,96 метрів — ред.) атракціон рухається зі швидкістю 94 милі за годину, а це майже 151 км за годину, “не є фаворитом фанатів” за даними Park Hoppers Radio. Однак “багато любителів американських гірок люблять його за його інтенсивність”.

Користувачі TikTok поділилися своїми враженнями від поїздки: “Поїздка була такою страшною, а я схиблений на американських гірках”, “Я відключився на цій поїздці”, “Я катався на цьому атракціоні, але так, після великого падіння я не міг толком бачити. Я якось відключився, але це справді весело”, “Я живу за 30 миль звідси і одного разу поїхав туди з друзями, і ми каталися там двічі поспіль, і моя спина боліла кілька тижнів”.

Інші висловили своє захоплення Project 305 і заявили, що уникли будь-яких негативних наслідків: “Я люблю цей атракціон”, “Мій улюблений атракціон з усіх. Я був на ньому понад 50 разів. Обожнюю його. Був спереду, посередині і ззаду. Передня частина приголомшлива, але ззаду здається, що вона їде швидше”.

Згідно з сайтом King’s Dominion, поїздка триває всього 70 секунд, висота падіння — але є обмеження за фізичними даними для пасажирів: на атракціон допускаються люди зі зростом від 150 до 190 сантиметрів.

Атракціон Intimidator 305 у парку Kings Dominion Фото: Getty Images

Project 305 наразі переживає чергову “трансформацію”. “Певні американські гірки, які ми всі знаємо і любимо — одні з найвищих, найшвидших і найзахопливіших на Східному узбережжі — переживають трансформацію. Хоча шалені падіння, повороти, вигини і швидкість залишаються колишніми, відчуття — це те, чого ви ніколи, ніколи не бачили. І безумовно те, чого ви не зможете побачити ніде. Подробиці будуть пізніше. А поки приготуйтеся”, — йдеться в повідомленні парку King’s Dominion.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Україні виставили на продаж активи одразу 10 банків: усі назви

Фонд гарантування вкладів фізосіб планує продати активи низки банків, що ліквідуються. Початкова ціна реалізації всіх…

56 секунд ago

У Раді визначилися щодо мобілізації обмежено придатних до 25 років

Верховна Рада України планує зупинити мобілізацію чоловіків віком від 18 до 25 років, не чекаючи…

16 хв. ago

Стало відомо, що їдять діти Джорджа та Амаль Клуні

Стало відомо, чим харчуються Джордж Клуні та його родина. Про це пише Hello Magazine. Голлівудський актор може…

29 хв. ago

Жінка знайшла у своїй ванній вхід у таємну кімнату: що вона побачила всередині (фото)

Американка з Нью-Йорка злякалась, коли виявила за дзеркалом у ванній кімнаті вхід до таємної кімнати. Довгий…

38 хв. ago

Смертельний вірус Nipah набирає обертів: в Індії нова жертва, а ліки все ще не вигадані

З Індії поширюється небезпечний вірус Nipah, від якого немає ліків. Вже є перші жертви у 2024…

48 хв. ago

Пляма забруднення припинила свій рух за 60 кілометрів від Києва – Держводагентство

Пляма забруднення, що рухається Десною від Чернігівської області до Києва, наразі зменшила швидкість і вже…

1 годину ago