Психолог пояснив, що символізує нове татуювання Анджеліни Джолі

49-річна оскароносна американська актриса Анджеліна Джолі продемонструвала нове татуювання, з’явившись на 77-й щорічній церемонії вручення премії “Тоні”. Посеред її грудей з’явився маленький монохромний малюнок ластівки, яка летить угору. У бесіді з таблоїдом The U.S. Sun клінічний психолог і доктор філософії Джошуа Клапов заявив, що це татуювання — “потужна заява” з боку актриси.

“Повідомлення, що ховається за татуюванням Анджеліни в польоті, пов’язане з позбавленням від тягаря. Це показує, що Анджеліна тепер вільна”, — зазначив він. Доктор також звернув увагу на ще один момент:

“Помістити простого птаха, що летить, на груди — це досить потужно. Вона розташувала більш м’який, легкий, вільний, ніжний символ в одне з найсильніших місць на тілі. Це звертає увагу на те, де розташовані її груди, і відповідає Анджеліні Джолі та силовій грі, але це зріло. Анджеліна розмістила це прямо там, де повинен був бути звернений погляд, туди, де була подвійна мастектомія. Йдеться про жінку, якій видалили груди хірургічним шляхом. Вона могла б отримати птаха собі на плече або на спину”, — пояснив він.

Новий малюнок на тілі Джолі Фото: Getty

Мастектомію Джолі перенесла після того, як дізналася, що є носійкою мутації гена BRCA1, що збільшує ризик розвитку раку молочної залози та яєчників. Її мама, Маршелін Бертран, померла від раку яєчників у 2007 році, коли їй було 56 років. Про свій досвід операції актриса розповіла в 2013 році.

Клапов додав, що нове татуювання Енджі не стало ні для кого чимось шокуючим.

“Вона дебютувала з малюнком на червоній доріжці, і це був розумний піар-хід, але не шокуючий. Анджеліна — суперзірка, і нещодавно вона пережила події, що змінили її життя. Це татуювання відповідає їй, її життєвому досвіду, її здоров’ю, кар’єрі та її ставленню до татуювань”, — пояснив психолог.

Фото: Скриншот

Доктор не відкидає, що Джолі хотіла показати і свою іншу сторону за допомогою цього тату:

“Анджеліна вже виростила дітей і досі розлучається з відомим актором. Знову ж таки, татуювання символізує розкутість, свободу, ніжність і красу. Тепер вона висуває всю цю частину своєї особистості вперед”.

Загалом на тілі актриси — щонайменше 16 малюнків. До них належать татуювання з буддійськими завитками на її передпліччі, данина поваги Вінстону Черчиллю, а також тайські та буддійські символи на спині. На лівому плечі у неї вибиті географічні координати місць народження її шістьох дітей, а на попереку — тигр.

Ольга Степанова

Recent Posts

Які топ-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт

Які ТОП-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт: Стати лідером для тисяч людей, створити…

2 години ago

Будуть ходити пішки? Чи можуть ухилянти втратити можливість керувати автомобілем

В Україні продовжує тривати загальна мобілізація та воєнний стан. Військовозобов'язаними є чоловіки від 18 до 60 років,…

2 години ago

Колишня агентка ЦРУ розповіла, як приховувала від чоловіків, чим заробляє на життя (фото)

Колишня працівниця ЦРУ розповіла, як їй доводилося приховувати свою професію у стосунках. Деталями поділились у виданні Newsweek 1…

2 години ago

Заброньованих чоловіків побільшає: Кабмін різко збільшив норми

Міжвідомча робоча група, яка займається організацією мобілізації військовозобов'язаних держслужбовців та співробітників держпідприємств, одержала дозвіл уряду…

2 години ago

Усі блакитноокі люди родичі один одного: і взагалі вони мутанти

Українці часто кароокі чи чорноокі. Натомість у США блакитні очі має більш ніж кожна четверта людина. У Великобританії…

2 години ago

У США розпочалося будівництво першої «розумної» дороги: які її особливості

Стартап Cavnue розпочав будівництво першої «розумної дороги» в США на тримильній (майже 5 км) ділянці…

2 години ago