“Запам’ятає до кінця життя”: пілот провчив жінку, яка хотіла вийти з літака першою

Пілота оригінально провчив жінку, яка хотіла першою вийти з літака. Вона схопилася зі свого місця, щойно літак торкнувся землі, й кинулася до виходу, порушуючи правила безпеки. Про це йдеться на одному з форумів на Reddit.

За словами очевидців, пасажирка проігнорувала попереджувальний знак “Пристебніть ремені” та прохання бортпровідників повернутися на своє місце, поки літак не зупиниться.

“Жінка, що сиділа на одному з останніх місць, відстебнулася та кинулася до передньої частини літака, аби вийти першою. Пройшла через увесь салон і повз перший клас, очікуючи біля маленької кухні при виході. Вона навіть не дивилася в очі іншим пасажирам, бо відчувала, що особлива”, — розповідає авторка допису, яку звуть Карен.

За її словами, коли це сталося, знак “Пристебніть ремені безпеки” все ще горів, а літак котився по злітно-посадковій смузі. Втомлені після виснажливого восьмигодинного польоту члени екіпажу просили пасажирку повернутися на своє місце, але та не реагувала.

Тоді пілот вирішив взяти все у свої руки, оголосивши по гучномовцю, що на борту перебуває особлива гостя, і він вийде особисто привітати її після приземлення.

Пасажирка проігнорувала попереджувальний знак “Пристебніть ремені” та прохання бортпровідників повернутися на своє місце Фото: Pinterest

“Всі сиділи та чекали, аби зрозуміти, про що говорив капітан. Зрештою, він справді вийшов та попросив фігурантку цієї історії відійти трохи назад, щоб пройти до особливої гості, а потім ще трохи й ще трохи. При цьому командир дивився з ряду в ряд, намагаючись знайти конкретну людину. Нарешті, коли вони наблизилися до хвостової частини літака, пілот попросив її присісти на секунду”, — згадує той випадок очевидиця.

Далі пролунало звернення: “Пані та панове, я хотів би представити нашу спеціальну гостю, яка сидить на місці 42С. Поаплодуймо їй!”.

У салоні літака роздався регіт та гучні оплески.

“Я насолоджувався кожною миттю, вона запам’ятає це на все життя”, — додала авторка допису на Reddit.

Користувачі мережі у коментарях почали жартувати, не стримуючи своїх емоцій. Однак були й ті, хто знайшов пояснення дивної поведінки пасажирки.

  • “Іноді літак запізнюється, а в салоні є пасажири, які мають пересадку на наступний рейс. Їм потрібно якось встигнути”, — зазначив один з юзерів.
  • Інший йому відповів: “Найкращий спосіб впоратися з цією проблемою — повідомити стюардесу. Вона зробить оголошення. Щоправда, іноді пасажири ігнорують це і все одно блокують прохід”.
Ольга Степанова

Recent Posts

Кенію охопили масові антиурядові протести: є загиблі, серед постраждалих сестра Обами

Столицю Кенії Найробі охопили масові протести через прийняття керівництвом країни законопроєкту про підвищення податків. Сотні протестувальників пішли…

2 години ago

Великі зашквари Тищенка: подробиці гучних скандалів, в які вляпався одіозний нардеп

Одіозний Тищенко – знову в центрі уваги, а цього разу ще й за ґрати може…

2 години ago

Штраф від ТЦК можна скасувати: важлива інструкція, як це зробити

Починаючи з 17 липня, військовозобов’язані, які не оновили свої персональні дані, можуть отримати повістки від представників ТЦК…

6 години ago

Микола Тищенко з’явився на засідання суду в брендових речах на суму близько 100 тисяч гривень

Народний депутат України Микола Тищенко, який дням став фігурантом скандалу з побиттям військовослужбовця у місті…

6 години ago

У Кенії відбувся штурм парламенту: поліція відкрила по активістах вогонь, є загиблі

У столиці Кенії Найробі мітингувальники намагалися штурмувати парламент, поліція відкрила по них вогонь. Щонайменше пʼятеро…

6 години ago

Графіки відключення світла 26 червня: Укренерго попередило про посилені обмеження

У середу, 26 червня, обмеження в електропостачанні триватимуть впродовж всієї доби. Обленерго будуть застосовувати графіки…

6 години ago