Папуга два дні героїчно відбивався від голодних яструбів, щоб повернутися додому

Домашній папуга, якого звуть Самба, дивом вижив після того, як провів два дні на високому 12-метровому дереві, відбиваючись від атак голодних яструбів. Про це пише видання CBS News.

Власник птаха Джуліо Феррарі з Північного Техаса (США) розповів, що його 15-річний каталінський ара під час фотосесії в Льюісвіллі злякався пориву вітру та сховався в гілки. Рятувальники намагалися дістатися до нього за допомогою драбин, але птах щоразу відлітав все вище і вище, щосили відбиваючись від численних нападів яструбів, які намагалися спіймати його.

Біля основи дерева Феррарі залишив ліхтарик, воду та записку для тих, хто проходитиме повз. У тексті йшлося: “На це дерево злетів мій папуга. Якщо ви можете допомогти, будь ласка, зателефонуйте”.

Врятувати птаха допомогла журналістка місцевого телеканалу Кароліна Вандергрифф, яка знімала сюжет про цю історію й дала Феррарі пачку чипсів, щоб привернути увагу його домашнього улюбленця. Почувши шурхотіння обгортки, Самба відразу прилетів до рук свого господаря.

“Таке відчуття, наче моя душа повернулася до тіла. Коли це сталося, я погано спав, майже не їв. Це було дуже важко. Виснажений як фізично, так і морально”, — зізнався Джуліо.

На знак возз’єднання хазяїн пригостив Самбу його улюбленою стравою — манговим морозивом. Після пережитого пригод папугу оглянув ветеринар. Зараз пернатий в цілковитій безпеці й відпочиває вдома.

Варто зазначити, що уже це не перший випадок, коли Самба тікав від господаря. У 2012 році він уже робив подібну триденну мандрівку, про яку також розповідали в телевізійних новинах.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

4 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

4 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

4 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

4 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

4 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

4 години ago