Агенти спецслужб: ЦРУ випустило відео для вербування росіян

За словами американських розвідників, росіяни охоче цікавляться можливістю співробітництва.

Центральне розвідувальне управління США (ЦРУ) вирішило боротися з російською агресією їхніми методами. Американці записали відео на кшталт російської пропаганди, щоб завербувати співробітників російських спецслужб стати подвійними агентами Вашингтона.

Про це повідомляє Reuters. Американські фахівці зазначають, що частина росіян незадоволена війною з Україною та спецслужби не втрачають такої можливості.

Відео російською мовою опублікували на офіційних каналах ЦРУ у соціальних мережах. За допомогою ролика намагаються достукатися до “патріотичних росіян”, які працюють у спецслужбах РФ, але почуваються зрадженими. У ролику порушують тему корупції в елітних колах, погане оснащення та постачання російської армії.

“Ті, хто вас оточує, можливо, не хочуть чути правду. Але ми хочемо. Ви не безсилі”, – йдеться у вербувальному відео.

Головний персонаж відео – це 35-річний колишній десантник, який зараз є співробітником російської військової розвідки. Він любить Росію, але під меланхолійну музику розмірковує про те, чи вистачить йому сил протистояти беззаконню всередині армії та всередині країни. Чоловік заявляє, що зрозумів, де знаходиться головний ворог — він усередині країни у вигляді “російської військової розвідки”. Тому співпрацювати з ЦРУ потрібно заради світлого майбутнього Росії, її ще можна врятувати від нинішніх проблем, пише telegraf

“Вище керівництво розпродало країну за палаци та яхти в той час, коли наші солдати жують гнилу картоплю і стріляють з доісторичної зброї. Наш народ змушений давати хабарі, щоб просто знайти роботу”, — каже чоловік у той час, як на тлі похмура російська зима змінюється олігархами у дорогих лімузинах та ресторанах.

Персонаж наголошує, що саме його любов до батьківщини підштовхнула його до співпраці з ЦРУ. На останньому кадрі зображено добре одягненого чоловіка, який зв’язується з американською спецслужбою із засніженого двору.

Представник ЦРУ на умовах анонімності заявив, що це не перше і не останнє відео. На YouTube-каналі ЦРУ є низка подібних відеороликів. За його словами, після такого справді спостерігається великий інтерес з боку росіян до співпраці з іноземними спецслужбами.

Ольга Степанова

Recent Posts

Елітна дача зрадника Медведчука в Карпатах почне приносити гроші Україні

В Україні шукають оцінювачів та управителей для заарештованої дачі "Ведмежа діброва" колаборанта Віктора Медведчука. Йдеться не лише про…

4 хв. ago

Ізраїль ліквідував командувача елітного підрозділу «Хезболли»

Літаки військово-повітряних сил Ізраїлю завдали цілеспрямованого удару в районі Бейрута і ліквідували керівника оперативного відділу…

9 хв. ago

Перехід на зимовий час в Україні — коли будуть переводити годинник

Цьогоріч в Україні будуть переводити годинники на зимовий час у ніч з 26 на 27 жовтня. Цей…

11 хв. ago

Пластичні хірурги розповіли, що дочка Дональда Трампа могла змінити у своїй зовнішності

42-річна Іванка Трамп, дочка 45-го президента США і кандидата на найвищу посаду в країні Дональда…

20 хв. ago

У Карпатах можуть прокинутися вулкани: сейсмолог оцінив загрозу для України

Днями в Румунії стався землетрус, його відчули навіть в Одеській області. Вже тривалий час експерти попереджають…

29 хв. ago

Отримали штраф від ТЦК? Дізнайтеся, як успішно його оскаржити

В умовах воєнного стану та мобілізації в Україні військовозобов'язані можуть зіткнутися з накладенням штрафів за…

37 хв. ago