Трампа зрадила улюблена онука

Іванка Трамп і її 13-річна донька Арабелла днями відвідали концерт Тейлор Свіфт в ході її Eras Tour у Маямі. І це попри те, що кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп, батько Іванки й дідусь Арабелли, заявляв, що ненавидить співачку.

Джерела повідомляють виданню Page Six, що Іванка Трамп повела дівчинку-підлітка та її друзів вживу “побачити одну з улюблених артисток доньки” на стадіоні Hard Rock в минулі вихідні. Арабелла, чий день народження відсвяткували в липні, продемонструвала свою любов до співачки іменинним тортом на тему пісень Тейлор Свіфт. Торт прикрашав напис – слова з пісні Свіфт 2014 року: “Хлопці хочуть любові, лише якщо це тортури”.

“Найкращий торт для моєї улюбленої Свіфті”, – написала Іванка біля фотографії білого торта, опублікованою в Instagram.

Дональд Трамп, однак, не поділяє тієї ж симпатії до 34-річної Свіфт, що й 42-річна Іванка та його онука. Минулого місяця 78-річний кандидат у президенти від Республіканської партії написав у власній соцмережі Truth Social:

“Я ненавиджу Тейлор Свіфт”, – це сталося після того, як 14-разова володарка Греммі підтримала кандидатку від Демократичної партії Камалу Гарріс на майбутніх виборах.

Свіфт зазначила, що голосуватиме за Гаріс, оскільки та, зі слів самої Тейлор, є воїном, який потрібен Америці. У тому ж дописі співачка Cruel Summer назвала підробленим штучне зображення, на якому вона нібито підтримує Трампа, яким 45-й президент поділився у власній соцмережі раніше влітку. Вона зізналася, що це викликало в неї страхи щодо ШІ та небезпеки поширення дезінформації в мережі.

Пізніше Трамп у властивій йому прямолінійній манері зазначив, що йому набагато більше подобається найкраща подруга поп-зірки Бріттані Махоумс, тому що “вона велика прихильниця Трампа”. Політик також використав дизайн футболок туру співачки і замінив їх зображеннями себе та свого гасла Make America Great Again – Зробімо Америку великою знову!

Романчук Микола

Recent Posts

Робот “Тарган”: у Міноборони показали нову передову розробку для ЗСУ

Безпілотний наземний роботизований робототехнічний комплекс "Тарган", розроблений українськими інженерами, відтепер дозволено використовувати в підрозділах Сил оборони, повідомили…

8 хв. ago

На короля чхнула альпака: як Чарльз відреагував на конфузну ситуацію

Під час нещодавнього візиту короля Чарльза та королеви Камілли до Канберри з монархом трапилася кумедна…

16 хв. ago

Далекобійник врятував пасажирів автобуса, у якого відмовили гальма: що він вигадав

Далекобійник зумів врятувати автобус з пасажирами після того, як виявив, що у нього відмовили гальма…

27 хв. ago

Бронювання від мобілізації повністю змінять: Кабмін призначив масштабні перевірки

Кабінет Міністрів України призначив масштабні перевірки підприємств, які мають право бронювати працівників. Про це повідомляється…

36 хв. ago

М’які іграшки замість тепловізорів: киянин ошукав військових та їхніх рідних

У Києві чоловік ошукав військових та їх родичів на 280 тис. грн, продаючи неіснуючі тепловізори та дрони.…

44 хв. ago

НАБУ оголосило тендер, щоб навчити детективів викидати сміття

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) вирішило навчити своїх детективів, як правильно утилізувати відходи. Був оголошений тендер…

51 хв. ago