Таємничі “листи жаху” заполонили село: ніхто не знає, хто за ними стоїть

Жителі тихого села Шиптонторп, що в Східному Йоркширі (Велика Британія), ось уже два роки перебувають у стані тривоги і напруги. Причиною тому стали анонімні листи, наповнені ненавистю, які захопили їхні поштові скриньки та породили в місцевості репутацію “села отрути”. Про це пише таблоїд Daily Star.

Багато жителів скаржаться на те, що вже тривалий час зазнають “поштового тероризму”. Листи, що надсилаються загадковим автором, не просто ображають — вони особисті, і явно спрямовані на те, щоб заподіяти біль конкретним людям, пише видання.

Одна з мешканок села вперше зіткнулася з цим явищем у грудні 2022 року, напередодні того, як мала стати членом окружної ради. Відкривши лист, вона була шокована його змістом.

“Я просто не могла повірити своїм очам. Це було огидно. Я розірвала його на шматки, не в силах усвідомити, хто міг відправити таке і з якою метою”, — поділилася вона.

Дарма що те що лист було знищено, його обвинувальний тон продовжує переслідувати жінку. Автор послання звинувачував її в негідній поведінці, заявляючи, що успіх у політиці їй нібито забезпечать тільки сумнівні стосунки з чоловіками.

Вражена жінка негайно звернулася в поліцію й отримала рекомендації з безпеки. Однак на цьому жах не закінчився: незабаром її партнер також почав отримувати листи з погрозами, де його закликали “бути чесним із собою” і “не дозволяти своїй дівчині вести розпусне життя”. Ці листи були підписані просто: “Від турботливого друга по угоді”.

“Я був у жаху. Мене турбувало, що хтось може завдати шкоди моїй партнерці, адже ми й гадки не мали, хто за цим стоїть і скільки ще людей можуть знати про ці листи”, — зізнався чоловік.

Інші жителі також не залишилися осторонь зловісного листування. Один із них отримав лист із жахливим побажанням: “Сподіваюся, рак наздожене тебе”.

Цей потік ненависті продовжує сіяти сум’яття і страх серед мирних жителів Шиптонторпа, але особистість того, хто стоїть за цими жорстокими листами, досі залишається невідомою.

Романчук Микола

Recent Posts

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Уряд Німеччини заявив про запровадження нового механізму легалізації для українських біженців, що стосується отримання статусу…

18 секунд ago

Tesla – лідер: найпопулярніші в Україні вживані авто з-за кордону віком до 5 років

У серпні громадяни нашої країни придбали 8,4 тисячі ввезених з-за кордону вживаних машин віком до 5 років.…

3 хв. ago

Ціни на деякі овочі ростуть, як на дріжджах: що і скільки коштує в Україні

Ціни на низку овочів в Україні минулого тижня значно зросли. На ситуацію вплинули погодні умови та…

5 хв. ago

У Києві спортивне авто врізалось у дерево та повалило його: фото та відео

У Шевченківському районі Києва в понеділок, 23 вересня, сталась аварія за участі спортивного авто. Легковик…

8 хв. ago

Росія “пригнічує” українські війська на східному фронті, – Financial Times

Російський наступ набрав обертів у серпні, коли Україна перекинула тисячі найзагартованіших у боях солдатів для…

11 хв. ago

Частині українців платитимуть мінімальну допомогу замість пенсії: що відомо

В Україні вийти на пенсію можливо тільки за наявності необхідного страхового стажу. В іншому разі можна розраховувати…

13 хв. ago