Епічне 58-сторінкове викриття жінки про зради бойфренда з 300 коханками коштувало йому роботи

Китаянка створила 58-сторінковий файл у форматі PowerPoint, в якому детально описала історію зрад свого хлопця з більш ніж 300 жінками, і опублікувала його в Інтернеті.

Про це пише SCMP.

Цей інцидент швидко став найпопулярнішим дописом на китайській платформі соціальних мереж Weibo 19 вересня, зібравши 300 мільйонів переглядів.

У створеному нею файлі PowerPoint вона звинуватила чоловіка, відомого під прізвищем Ши, стажера-менеджера в штаб-квартирі China Merchants Bank у Шеньчжені, в тому, що він протягом року вступав у сексуальні стосунки з сотнями жінок, зокрема із секс-працівницями.

Анонімна жінка, яка почала зустрічатися з Ши в жовтні минулого року, спочатку сприймала його як “джентльмена”. Її шок настав, коли в червні вона виявила відверто сексуальні повідомлення, якими він обмінювався в чаті з численними жінками.

Слайд-шоу показало, що від березня до серпня він здійснив щонайменше дев’ять візитів до секс-працівниць, заплативши їм від 2 500 до 5 000 юанів (350-700 доларів США).

Крім того, були представлені романтичні повідомлення, якими він обмінювався з близько 300 жінками, з якими він познайомився в застосунках для знайомств, позначені термінологією торговельних розрахунків, наприклад, T0 і T1.

Там також були фотографії, що документують його сексуальні контакти з різними жінками.

Вона розповіла, що в червні Ши на колінах благав її нікому не розповідати і обіцяв, що це більше ніколи не повториться. Вона пробачила його, щоб не засмучувати його батьків. Однак жінка все ж вирішила помститися, коли дізналася, що у вересні він продовжив обманювати її.

Ши – нещодавній випускник факультету економіки Сяменьського університету. Він брав участь у програмі China Merchants Bank, призначеній для підготовки молодих фахівців до керівних посад, що зазвичай пропонує хорошу зарплату і можливості для просування по службі.

19 вересня банк оголосив, що припинив трудові відносини з Ши і виключив його з Комуністичної партії Китаю після проведеного розслідування, про що повідомило китайське видання Securities Times.

Жінка зазначила, що вона також заявить до поліції та інших відповідних органів про зв’язок Ши з повіями, що є незаконним у Китаї.

Тим не менш, Ляо Хуа, юрист китайської юридичної фірми Taihetai Law Firm, заявив, що вчинок жінки, яка розмістила неперевірену інформацію про Ши в Інтернеті, може порушити його приватне життя.

Розбещеність чоловіка і прагнення жінки помститися спричинили бурхливі дискусії в Інтернеті:

  • Це те, що робить сильна жінка: ніколи не прощає, ніколи більше не довіряє і змушує його заплатити за свою невірність
  • Невже так легко працювати в China Merchants Bank, якщо він встиг зрадити своїй дівчині з 300 жінками?
Романчук Микола

Recent Posts

Ілон Маск заявив, що Камала Гарріс загрожує марсіанській програмі SpaceX

Компанія SpaceX планує запустити до п’яти апаратів Starship на Марс протягом наступних двох років. Засновник компанії…

32 хв. ago

Анджеліна Джолі та її 16-річна донька зробили однакові татуювання

49-річна американська акторка та режисерка Анджеліна Джолі та її 16-річна рідна донька Вів'єн зробили собі…

36 хв. ago

Корпус розірвало на клаптики: з’явилося відео затонулого батискафа “Титан” (відео)

Берегова охорона США показала відео з морського дна, де покоїться батискаф, затонулий під час занурення…

39 хв. ago

В’їзд до ЄС стане платним: що потрібно врахувати українцям перед перетином кордону

З 2025 року для в'їзду до Євросоюзу українцям потрібно буде отримати дозвіл ETIAS, вартість якого становитиме 7 євро (289 грн). Дозвіл…

42 хв. ago

«Квартал 95» потрапив у скандал через танці під відео з загиблим військовим

Нещодавній випуск «Кварталу» викликав скандал у мережі. Як виявилося, гумористи влаштували номер та співали жартівливу пісню на…

52 хв. ago

Ймовірна мати дітей Дурова показала фото з Павлом і його братом Миколою

43-річна юристка із Санкт-Петербурга (РФ) Ірина Болгар, яка живе і працює у Швейцарії і каже, що…

1 годину ago