Розкіш пиття: популярний супермаркет продає лід для коктейлів по $32

Вісім ідеально круглих кульок для коктейлів пропонує своїм покупцям компанія Erewhon, що володіє мережею престижних супермаркетів у Лос-Анджелесі, де отоварюється і сімейство Кардаш’ян. За упаковку замороженої води вимогливим любителям випивки доведеться викласти $32, повідомляє Daily Star.

Лід виробляється компанією Penny Pound Ice, яка виробляє і поширює лід у Південній Каліфорнії. Він має торгову марку “ballz” і призначений для багатих клієнтів. Однак навіть їм іноді доводиться пояснювати раціональність таких витрат.

У пакеті — вісім великих крижаних сфер Фото: @comeupqueen/TikTok

“Це була найбільша перешкода: спробувати пояснити і, я думаю, в певному сенсі виправдати різницю в продукті, а також різницю в ціні. Одна з моїх шаблонних аналогій — порівняння його з розкішним автомобілем: якщо ви витрачаєте $50, $60, $100 на пляшку віскі, мескаля або рому, але додаєте звичайний лід, це буде еквівалентно… На мій погляд, купити Lamborghini і залити в нього звичайний неетилований бензин — це не значить служити продукту, на який ви витратили стільки грошей”, — розповів Гордон Беллавер з Penny Pound.

Продукція Penny Pound варіюється від звичних видів льоду, таких як гальковий лід ($7 доларів за 3 кг), до незвичайних, зокрема золотих лускатих каменів ($28 доларів за вісім штук) і круглих кульок, наповнених їстівними орхідеями ($40 за вісім кульок). Хоча компанія існує з 2012 року (її продукція використовується в коктейль-барах, таких, як Thunderbolt у Лос-Анджелесі), на полиці Erewhon вона потрапила тільки минулого місяця, звідси і сплеск нової уваги.

“Що більше люди говорять про це, навіть якщо це в негативному ключі, то більше людей знають про це і, можливо, захочуть це спробувати. Я завжди хочу продемонструвати це людям. Купіть пакетик, покладіть його поруч із чимось, що ви п’єте, і дайте мені знати. Якщо ваш стандартний лід із морозильної камери смачніший і не тане швидше, тоді чудово. Але мені ще належить побачити, щоб це сталося”, — підкреслив Гордон.

Компанія Penny Pound була заснована Еріком Альперіном і Седдом Мозесом з метою запропонувати якіснішу продукцію барам і ресторанам за зразком компаній з виробництва льоду в Нью-Йорку, які були створені за зразком компаній з виробництва льоду в Японії, де лід вважається ключовим фактором. і важливий інгредієнт, а не другорядна думка. По суті, мета Penny Pound — змусити всіх пити краще, використовуючи у своїх напоях міцніші, довговічніші та холодніші продукти.

Деякі покупці в соціальних мережах висміюють дорогий лід, але, як і у всіх речей із завищеною ціною, у нього теж є свої шанувальники. Одна з них — зірка TikTok Ліззі Душай, яка похвалила лід і сказала, що він “схожий на кришталеву кулю”.

@lizziedushaj im really upset my video giving context to this before this one was taken down #erewhon #pennypoundice ♬ original sound – lizzie dushaj
Ольга Степанова

Recent Posts

ПВК “Вагнер” у Малі: що сталося з найманцями, які потрапили в полон до туарегів, — Reuters

У ПВК "Вагнер" заявили, що їхній найманець, якого повстанці-туареги в Малі взяли в полон живим,…

4 хв. ago

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Під час воєнного стану в Україні діє загальна мобілізація, однак законодавством визначено, що деякі категорії…

12 хв. ago

Рада не пощадила українців: нардепи підтримали історичне підвищення податків

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради підтримав до другого читання законопроєкт…

19 хв. ago

Після виходу з Вугледара 72-й ОМБр наказали знову займати позиції на фронті замість відновлення

Бійцям знекровленої 72-ї окремої механізованої бригади після виходу з Вугледара віддали наказ без відпочинку знову займати позиції. Про…

28 хв. ago

Розкрито зухвалу вимогу принца Луї до Кейт Міддлтон

Принц Луї, наймолодша дитина принца Вільяма та Кейт Міддлтон, має справжній характер. Шестирічного хлопчика часто…

36 хв. ago

Друзі Путіна захопили землю в Криму: будуватимуть стоянку для яхт російських багатіїв

Мільярдери з найближчого оточення президента Росії Аркадій та Борис Ротенберги за останні півтора роки заволоділи…

45 хв. ago