Іншопланетні бази на Землі: американець каже, що знає, де ховаються прибульці

Американець Денні Шихан, відомий своєю діяльністю в сфері досліджень НЛО та контактів з іншопланетянами, зробив чергову гучну заяву. За його словами, на Землі існують принаймні дві бази іншопланетян, і він знає, де вони розташовані. Ці сенсаційні відомості були опубліковані у соціальній мережі Reddit та підхоплені Daily Star.

Шихан, який останніми роками активно залучав свідків НЛО до виступів у Конгресі США, стверджує, що володіє доказами існування цих баз. Вони нібито розташовані у віддалених куточках планети – одна з них високо в горах, куди майже ніхто не заходить, а інша – під водою, в глибині Тихого океану.

“База в Тихому океані розташована між західним узбережжям Мексики та островом Гвадалупе. Ймовірно, вона знаходиться під дном океану”, – розповів Шихан. Він додав, що за цим місцем ведеться постійне спостереження і вже зібрані “сотні відеороликів”, на яких видно, як невідомі об’єкти входять у це місце, занурюються під воду і потім знову злітають.

Шихан також зазначив, що в американському державному апараті національної безпеки знають про ці бази. “Є деякі… всередині нашого державного апарату національної безпеки, які знають, що це правда. Вони намагаються збити ці НЛО та захопити екіпажі, що керують ними. Це надзвичайно небезпечна ситуація,” – заявив він.

Денні Шихан переконаний, що “феномен НЛО є реальним”, і попереджає громадськість не вірити офіційним поясненням про “птахів чи секретні урядові програми”. За його словами, ці об’єкти привозять на Землю живих органічних істот з інших планет чи вимірів, і ці візити тривають вже протягом тривалого часу.

Такі заяви не залишили байдужими користувачів мережі, викликавши хвилю обговорень і суперечок. Одні вважають Шихана борцем за правду, інші – черговим конспірологом, що прагне уваги. Проте його слова вкотре піднімають питання: чи справді ми знаємо все про те, що відбувається на нашій планеті?

Ковальчук Світлана

Recent Posts

У ТЦК чекають багатодітних батьків: коли мобілізація неминуча та хто отримає відстрочку

В Україні батьки, які мають кількох дітей, мають право на відстрочку від призову, але нещодавні…

5 хв. ago

Які країни і в якому об’ємі постачають підсанкційні товари Росії

Незважаючи на численні міжнародні санкції, введені проти Російської Федерації, країна — агресор продовжує отримувати критично…

14 хв. ago

Засновник Flibusta вибрав асистований суїцид через смертельну хворобу

На сайті найбільшої піратської онлайн бібліотеки Росії Flibusta з’явилося повідомлення про смерть її засновника, відомого під ніком…

41 хв. ago

Росія може розпочати наступ на Запоріжжя, – The Economist

Наступною ціллю російських окупаційних військ в Україні може бути Запоріжжя. Ворог може розпочати наступ на це…

50 хв. ago

Гетманцев пояснив, що пенсіонерам стало краще: мали помітити зростання

Голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев поділився актуальними даними щодо пенсійних виплат в Україні.…

58 хв. ago

Гучна диверсія у Польщі: Варшава назвала винного

Польща звинуватила Росію в організації диверсії на своїй території, країна оголошує про закриття російського консульства у…

1 годину ago