5 королівських традицій, які до 11 років порушив старший син Кейт Міддлтон та принца Вільяма

На відміну від інших представників королівської родини Великої Британії, які з юних років слідують встановленим правилам, принц Джордж відверто демонструє, що не боїться порушувати багатовікові традиції. У свої 11 років син Кейт Міддлтон та принца Вільяма відмовився від низки устаткованих акспектів життя монархів.

Виховання онука Чарльза III значно відрізняється від того, в яких умовах зростав його батько. Редактори видання Hello зібрали 5 королівських традицій, які встиг порушити майбутній спадкоємець престолу.

Освіта

Традиційними формами здобуття освіти для членів родини монархів є домашнє навчання або ж відвідування приватних шкіл. Проте принц та принцеса Уельські завжди хотіли забезпечити своїм нащадкам максимально “нормальне дитинство”. Це вплинуло на вибір освітнього закладу.

Наразі принц Джордж є учнем незалежної школи Ламбрук. Її відвідують 620 хлопчиків та дівчаток.

Приватне життя

На відміну від свого тата, принца Вільяма, який зростав на очах громадськості, молодий спадкоємець престолу насолоджується приватністю. Хоча принц Джордж і брав участь у одному з королівських турів, він рідко з’являється на офіційних заходах, тому не часто потрапляє до об’єктивів камер.

Принц Джордж самостійно обирає, які заходи відвідати

Шанувальники королівської родини Великої Британії помітили, що онук Чарльза III рідко бере участь у публічних заходах. Кейт Міддлтон та принц Вільям дають можливість своєму сину самостійно обирати, яку подію він хоче відвідати.

Таким чином майбутній спадкоємець престолу мимоволі демонструє громадськості свої вподобання. Принц Джордж має особливий інтерес до спорту, оскільки з’являвся на Вімблдоні, Кубку світу з регбі, турнірах Євро-2020 та Євро-2024.

Сучасне виховання

На відміну від попередніх поколінь, молода королівська особа зростає у сучасних умовах. У цьому заслуга його батьків. Принц та принцеса Уельські відійшли від традиційного виховання, що притаманне родині монархів. Представники Кенсінгтонського палацу відкрито говорять про психологічний стан своїх дітей та нормалізують розмови, які вважаються табуйованим у старших королевичів.

Порушення королівського протоколу

Ще з раннього дитинства принц Джордж демонстрував своє небажання слідувати правилам. У 2016 році він з’явився на офіційній зустрічі Кейт Міддлтон та принца Вільяма з Бараком Обамою і його дружиною Мішель у теплому халаті. Таким чином майбутній спадкоємець престолу порушив королівський протокол, знехтувавши суворим дрес-кодом.

Коломієць Надія

Recent Posts

Крим, Херсон та Одеса підуть під воду? Як зміна клімату та війна впливають на майбутнє України, — екологи

Цього року Україна стикнулась з різними кліматичними викликами: від екстремальної спеки до повені. Більше того,…

5 хв. ago

У Одесі їжачок вийшов на дорогу і спровокував ДТП

У Одесі на вулиці Михайла Комарова трапилася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої постраждала одна людина.…

14 хв. ago

Хто з українців може отримати повістку у жовтні: названі категорії

В Україні продовжує діяти загальна мобілізація та воєнний стан, а тому восени продовжується заклик військовозобов’язаних на…

26 хв. ago

Для тих, хто по десять годин сидить на стільці знайдено вихід: займе 30 хвилин

Ні для кого не секрет, що проводити багато часу сидячи не корисно. Але скільки ж фізичних…

35 хв. ago

Голлівуд зачиняє двері перед принцом Гаррі та Меган Маркл

Спроби принца Гаррі та Меган Маркл побудувати успішну кар'єру на американському телебаченні зазнають невдачі, незважаючи…

46 хв. ago

У машині немає аптечки: до яких штрафів готуватися водіям

Управління автомобілем вимагає не лише дотримання правил дорожнього руху, а й забезпечення належної безпеки як…

55 хв. ago