Турист зірвався зі стрімкої скелі та випадково зняв усе на камеру: відео

У Китаї 42-річний турист випадково зняв своє падіння зі скелі у провінції Аньхой. Відео цього інциденту, внаслідок якого китаєць дивом залишився живим, стало вірусним у соцмережах.

Про це повідомляє CNN.

Як видно на опублікованих кадрах, на слизькій після дощу поверхні чоловік послизнувся і почав падати крутим схилом. Все, що відбувається, зафіксувала 360-градусна камера, яку турист взяв із собою у похід та випадково увімкнув.

Падіння туриста зупинило дерево, що росте на схилі. Незважаючи на драматичність ситуації, він відбувся лише легкими травмами.

Відео, опубліковане на китайській платформі Douyin швидко стало вірусним. Його переглянули понад 280 тисяч користувачів, а поділилися ним понад 445 тисяч разів. Коментатори висловлюють шок від побаченого і відзначають, що чоловікові неймовірно пощастило залишитися живим.

“Я залишився практично неушкодженим. Лише невелика подряпина на лівій руці і невеликий поріз на стегні. В іншому зі мною все було гаразд”, – розповів потім чоловік CNN.

Він зізнався, що цей інцидент змусив його ще більше цінувати життя, але не вселив страху.

“Життя насправді коротке, тому треба цінувати щодня. Я не дозволю цьому інциденту зупинити мене. Принаймні це ще більше спонукає мене досліджувати світ”, — сказав китаєць.

Коломієць Надія

Recent Posts

Чому не треба одразу вмикати світло у номері: працівниця готелю дала пораду туристам

Перевірка готельного номера на наявність постільних клопів має бути першочерговою, коли ви вперше прибуваєте до помешкання. Це…

1 годину ago

У Німеччині штрафують за шум від дітей. Через донос сусіда сім’ю емігранта можуть оштрафувати на 250 тисяч євро

Німеччина відома суворими законами щодо порушення прав людини. Сімейне життя в Бад-Годесберзі, Бонн, перетворилося на…

1 годину ago

Холодна осінь наближається: де та коли в Україні будуть перші заморозки

Тепла осінь в Україні протримається недовго, адже вже наприкінці вересня очікується значне похолодання. В деяких областях…

1 годину ago

На Одещині оголосили повторний тендер на реконструкцію дитсадка за 180 мільйонів гривень

На Доброславі Одеської області знову шукають підрядника для реконструкції дитячого садка "Країна мрій. Це вже…

1 годину ago

На 40% більше вже з січня: кому з українців доведеться сплачувати величезні податки

Українцям розповіли, кому доведеться сплачувати податків на 40% більше уже із січня. Про це йдеться у матеріалі Факти. Верховна…

2 години ago

Мобілізація в Україні: у Раді заговорили про зниження призовного віку до 50 років

В Україні триває загальна мобілізація і повістку можуть отримати військовозобов'язані громадяни віком від 18 до 60 років.…

2 години ago