Рекордна кількість росіян виступила за завершення війни, — росЗМІ

Рекордна кількість росіян виступила за завершення війни без досягнення цілей, які поставив глава Кремля Володимир Путін. Про це пише видання The Moscow Times.

За словами журналістів, майже половина (49%) російських громадян підтримали б виведення російських військ і мирні переговори з Україною без досягнення цілей так званої “СВО”. Це випливає з результатів телефонного опитування проєкту “Хроники” і дослідницької групи Extreme Scan.

У матеріалі йдеться, що це максимальний показник від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Щоправда, як зазначається, не підтримали б таке рішення 33% опитаних.

Видання пише, що 63% респондентів віддали б перевагу укладенню мирної угоди між Україною і Росією протягом найближчого року на основі “взаємних поступок”.

Ба більше, як повідомляється, 49% росіян віддали б перевагу миру мобілізації. Протилежної думки дотримуються 29% респондентів. При цьому 30% росіян, які брали участь у дослідженні, прямо заявили, що не готові вирушити на війну з українцями.

За словами журналістів, опитування проводилося з 10 до 17 вересня і охопило 800 осіб, відібраних методом стратифікованої випадкової вибірки. За словами дослідників, похибка результатів становить 3,45% при 95%-му рівні довіри.

Коломієць Надія

Recent Posts

У одному з регіонів України зафіксували перші заморозки

У Буковинських Карпатах вже зафіксували перші заморозки, і на траві утворився приморозок. Про це повідомив голова Селятинської ОТГ Валерій…

34 хв. ago

«Система просто нас знищує». Жінка закликала росіян відправити Путіна у відставку (відео)

Росіянка закликала жителів Росії відправити диктатора Володимира Путіна та військове керівництво у відставку. Вона сказала,…

44 хв. ago

П’ять причин, за яких можна отримати відстрочку від мобілізації в Україні

В Україні під час обов'язкової мобілізації військовозобов'язаних чоловіки можуть отримати бронь або відстрочку. Проте це стосується лише…

50 хв. ago

У Росії спалахнула колишня база ПВК «Вагнер» (відео)

В Росії в Краснодарському краї спалахнула пожежа на території колишньої бази приватної військової компанії "Вагнер".…

59 хв. ago

Ахметову – 58. Буремний шлях, гучні скандали і дорогі покупки: все про життя найбагатшої людини України

У суботу, 21 вересня, один з найбагатших підприємців України Рінат Ахметов святкує свій день народження.…

1 годину ago

Колишній радник Залужного загинув від удару ракети

Радник колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та полковник ЗСУ Олександр Никитюк загинув від російського обстрілу…

1 годину ago