Роман з Арестовичем? Собчак у дивному вбранні прокоментувала чутки

Російська телеведуча та блогерка Ксенія Собчак сколихнула мережу своєю появою у занадто відвертому вбранні під час розмови з Олексієм Арестовичем. Для інтерв’ю блогерка обрала сукню і прикрасу, які стали предметом активного обговорення у мережі. 

З відео можна побачити, що Ксенія Собчак була одягнена у чорну сукню з відвертими вирізами на грудях і прозорою сіткою під грудьми. На довершення образу на шиї журналістки красувався чорний шкіряний чокер з метелевими шипами. 

Як стало відомо з відео, приводом для онлайн-зустрічі двох скандально відомих осіб стало повідомлення українського журналіста  Дмитра Гордона про те, що між Собчак та Арестовичем буцімто існують романтичні стосунки. Однак, під час інтерв’ю, обидва співрозмовники запевнили, що вони бачать один одного вперше. 

«Ваш колега заявив, що ми з вами пара. Що ви про це думаєте, Олексію? І заразом приємно познайомитися», – сказала Собчак.

У відповідь на це колишній радник офісу президента України заявив, що скоріше вважає своєю парою заголовки матеріалів Гордона. Бо, за словами Арестовича, в останні півроку журналіст не мав жодного заголовка без його прізвища.

Крім того, Арестович заявив, що Гордон – це «частина української пропаганди. А свої відео він знімає з єдиною метою – збільшити кількість переглядів своїх каналу. 

Українські глядачі загалом проігнорували інтерв’ю Собчак і Арестовича, а от вбрання блогерки активно обговорюється у мережі. 

Дописувачі сумніваються, чи пристойно у такому вбранні приходити на першу, нехай і віртуальну, зустріч.

Люди цікавляться, як був одягнений під час інтерв’ю Арестович і висувають власні версії: 

скриншот коментарів у мережі

скриншот коментарів у Facebook

Ольга Степанова

Recent Posts

Росія повинна страждати: в Конгресі США підтримують розширення дозволів Україні на удари по РФ

В Палаті представників Конгресу США підтримують розширення дозволів на застосування американської зброї Україною для ударів по Росії.…

4 хв. ago

Орбан приїде до Києва 2 липня з неочікуваним візитом – The Guardian

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан відвідає Київ у вівторок, 2 липня. Несподіваний візит одного з найбільш проросійських лідерів…

8 хв. ago

Чи втратить багатодітний батько право на відстрочку у разі розлучення

Багатьох цікавить питання, чи втрачає чоловік право на відстрочку від військової служби у разі розлучення з дружиною.…

10 хв. ago

Удар був, але вгамуйте емоції: в ЗСУ підтвердили російську атаку на аеродром у Миргороді

Окупаційна армія РФ справді вдарила по військовому аеродрому у Миргороді Полтавської області, проте ЗСУ не зазнали таких…

28 хв. ago

У Чернігові військовозобов’язаного зі зламаною ключицею засудили за ухилення від мобілізації

У Чернігові чоловіка зі зламаною ключицею визнали винним в ухилення від призову на військову службу та засудили…

31 хв. ago

Винищувачі F-16 з Нідерландів вже скоро передадуть Україні: подробиці

Вже невдовзі Україна отримає від Нідерландів 24 винищувачі F-16. Про це, як повідомляє "Укрінформ", йдеться у листі міністерки оборони…

35 хв. ago