Прикидалась іграшкою: батьки знайшли у ліжку своєї доньки смертоносну змію (фото)

Австралійська сім’я з Квінсленда знайшла у ліжечку своєї доньки отруйну змію — чорну гадюку, яка ховалась між ляльок та м’яких іграшок. Про це пише видання Bild.

Повідомляється, що укуси цього плазуна потенційно смертельні, хоча на сьогодні не було зафіксовано жодного фатального випадку. Представники виду зазвичай полохливі й поводиться агресивно лише тоді, коли відчувають загрозу.

Сім’я негайно викликала професійних ловців змій, щоб позбутися небажаної гості. Брайан Локетт з компанії “Snake Catchers Brisbane & Gold Coast”, який приїхав на місце події всього за кілька хвилин, був вражений, адже ніколи у житті не стикався з чимось подібним.

“Безумовно, це не те, що ви хочете бачити у своєму ліжку”, — зізнається Локетт.

Співробітники компанії пізніше поділилися фотографією змії в Facebook. На опублікованих кадрах можна побачити, що гадюка ховається у рожевій постільній білизні дівчинки із зображенням єдинорогів.

“Цю дуже отруйну гадюку вилучено з дитячого ліжка в Джимбумбі сьогодні вранці після того, як вона спробувала сховатися серед м’яких іграшок”, — йдеться у повідомленні.

Сім’я знайшла у ліжечку своєї доньки отруйну змію Фото: Snake Catchers Brisbane & Gold Coast

Рептилію спершу поклали на підлогу в спальні, а потім помістили у великий мішок. Ймовірно, рептилія потрапила у житлове приміщення через відчинені двері, а потім залізла у ліжко.

“Чорна гадюка — одна з найпоширеніших змій на східному узбережжі Австралії. Щороку фіксуємо безліч укусів, які викликають у жертв нападу руйнацію м’язових клітин”, — стверджують експерти.

За їхніми словами, потерпілі переважно стикаються з незначними симптоми, однак в разі укусу необхідно якомога швидше звернутися за медичною допомогою.

Ольга Степанова

Recent Posts

Родичі київських чиновників втекли за кордон від мобілізації за допомогою дітей-сиріт

Київські посадовці відправляли своїх близьких родичів за кордон, як супроводжуючих для дітей-сиріт, та дітей позбавлених…

2 хв. ago

Кличку Дубінського та його зустріч у Петербурзі з ГРУшниками підтвердив свідок

Екснардеп Андрій Деркач та колишній "Слуга народу" Олександр Дубінський могли підтримувати зв’язок із Головним управлінням…

10 хв. ago

Chery представила недорогий позашляховик із запасом ходу 1400 км (фото)

Chery представила гібридний кросовер Fulwin T10. Новинка надійде у продаж у Китаї вже з 14…

14 хв. ago

Антитренди літа 2024. Які речі краще не носити та чим їх замінити

Літо у самому розпалі, а кругообіг трендів не перестає дарувати нам нові теми для розмов.…

16 хв. ago

Листами, та не простими: у Житомирі влада змінює підхід до мобілізації, діють спільно з ТЦК

Повістки поштою, а саме рекомендованим листом за місцем реєстрації військовозобов’язаного. До таких заходів мобілізації планують вдатися у…

27 хв. ago

Удари по авіабазах України: західні експерти розповіли, які загрози підстерігають F-16

Нещодавні втрати винищувачів Су-27 українських ВПС на авіабазі в Миргороді викликали серйозне занепокоєння з приводу…

31 хв. ago