Глибоке розчарування: королева Камілла не змогла приховати емоції на публіці

В Аскоті тривають королівські перегони, які збирають аристократів з усієї Великої Британії, включно з членами королівської сім’ї, через що є одним із головних світських заходів. Особлива увага прикута саме до монаршого сімейства. Не дивно, що вбрання, особливо модні образи королеви Камілли, привертають загальну увагу. На третій день перегонів, який називають Днем Леді, Її Величність не вдарила обличчям у багнюку і з’явилася на публіці в істинно королівському ансамблі, пише Mirror.

Камілла вибрала білу сукню з плісированою спідницею, білі туфлі на підборах і крислатий білий капелюх з величезною квіткою. У руках вона тримала клатч у тон своєму вбранню.

Акцентом ансамблю королеви стала смарагдова брошка Делі. Цей виріб було подаровано королеві Марії Текській 1911 року індійськими жінками, коли вона була присутня на Делі Дурбарі, коронації в Індії. Покійна королева Єлизавета II дуже любила цю прикрасу. З інших коштовностей Камілла вибрала діамантові сережки у вигляді квітів і золотий ланцюжок.

Королева виглядала елегантно в білій сукні Фото: Getty

Що стосується короля, то Чарльз був в елегантному сірому фраку, білій сорочці з сірою краваткою, пудрово-блакитному жилеті і чорному циліндрі.

Під час перегонів Її Величність не приховувала своїх емоцій і продемонструвала все, що відчувають завзяті вболівальники, спостерігаючи за тим, що відбувається на бігових доріжках. У якісь моменти виглядала дуже засмученою, як і король. Це пов’язують із тим, що їхній кінь Gilded Water програв турнір King George V Stakes.

Королівське подружжя не скрівала ємоцій через проигріша свого коня Фото: Getty
Фото: Getty

Royal Ascot, перлина гоночного календаря Великої Британії, стартувала у вівторок зі змагань Queen Anne Stakes і триватиме до суботи. Загальний призовий фонд зустрічі цього року становитиме 10 мільйонів фунтів стерлінгів. Це рекордна сума для Royal Ascot. Мінімальний виграш у всіх восьми перегонах групи 1 становитиме 650 тисяч фунтів стерлінгів.

Перегони заснувала королева Анна 1711 року після того, як вона оголосила Аскот ідеальним місцем для “коней, які скачуть щодуху”, і сьогодні він став великою суспільною подією, а також спортивною визначною пам’яткою.

Уперше за свою 313-річну історію іподром Аскот оголосив цього року про призначення креативного директора.

Ольга Степанова

Recent Posts

Авто до 5000 доларів: п’ять варіантів для тих, хто шукає надійний автомобіль за розумну ціну

У час економічної невизначеності та чимраз вищих цін на нові автомобілі, вторинний ринок стає все більш…

3 хв. ago

Що їсти, щоб схуднути: шість продуктів чорного кольору, які допоможуть скинути вагу

Для ефективного схуднення безперечно важливим є правильне харчування.  Дієтологиня Гаурі Ананд рекомендує включити у свій раціон продукти чорного кольору.…

15 хв. ago

Конфлікт в одній із бригад ЗСУ: що відомо про скандального комбрига, який “крутих бійців кидав на м’ясо”

Скандал у 41-й бригаді ЗСУ не вщухає: командира цієї бригади все ж таки не зняли. Про це повідомив колишній військовий…

24 хв. ago

Виїзд за кордон по-новому: для чоловіків все зміниться з 17 липня – попередження ДПСУ

Вимога до військовозобов'язаних чоловіків щодо оновлення військово-облікових даних спливає 16 липня. Після цієї дати правила виїзду чоловіків…

35 хв. ago

Втратили два Patriot і не захищають аеродроми: Безугла “рознесла” Повітряні сили і відповідальних за ППО

Нардепка Мар'яна Безугла знов накинулася з критикою на військових – цього разу дісталося Командуванню Повітряних…

44 хв. ago

З’явилась кумедна карикатура на зустріч Орбана з Путіним

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан та російський диктатор Володимир Путін, які зустрілись у Москві, стали персонажами карикатури.…

55 хв. ago