Фото Макрона з тренування з боксу напружило росіян: маскують свій страх глузуванням

Особистий фотограф президента Франції Соазіг де ла Муасоньєр опублікував знімки Еммануеля Макрона під час тренування з боксу. Фото за день набрало майже 11 тисяч лайків та безліч коментарів, а росіяни спробували висміяти політика, позиція якого щодо російської агресії останнім часом стала дуже рішучою.

Соазіґ де ла Муасоньєр розмістив чорно-білі фотографії Макрона на тренуванні в instagram. Вони стали предметом активного обговорення у мережі. Дехто підозрює, що знімки могли бути відредаговані. Інші зазначають, що в такий спосіб “Макрон готується до боротьби з Володимиром Путіним”.

Росіяни ж почали висміювати кадри, збираючи в інтернеті критичні фото та меми. Так, на сторінці “ІноСМІ” у Facebook вони зібрали “колекцію” таких фото.

Варто зазначити, що нещодавно риторика Макрона щодо Росії різко змінилася, і у РФ на це гостро відреагували. Так, прессекретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи заяви Макрона, заявив, що Франція вже “залучена до війни” в Україні, але може підвищити ступінь свого залучення.

“Так, безумовно, ми читаємо заяви мсьє Макрона. Те, що Росія є противником для Франції, так, це очевидно. Власне тому, що Франція вже втягнута у війну в Україні, вона опосередковано бере участь у цій війні. Але й, судячи з заяви” пана президента, не проти підвищити ступінь своєї залученості”, — заявив Пєсков.

Нагадаємо, наприкінці лютого Макрон за підсумками Конференції на підтримку України заявив, що не можна виключати, що НАТО може ввести свої війська для допомоги Україні. У березні Макрон неодноразово наголошував, що французькі війська можуть опинитися в Україні у разі ескалації з боку РФ. Він також попереджав, що Франція не має червоних ліній у ракурсі підтримки України. Також Макрон назвав умову, за якої західні війська можуть зайти в Україну.

Ольга Степанова

Recent Posts

Що включити в раціон жінкам за 50: поради дієтолога

Те, що людина регулярно їсть і п'є, має величезний вплив на здоров'я. Якщо вам за 50…

18 хв. ago

Робота в Польщі дає право українцям на отримання польської пенсії: яким буде її розмір

Робота в Польщі дає українцям, нарівні з поляками, право на отримання польської пенсії. Щоб мати…

20 хв. ago

До яких особистих даних військовозобов’язаних громадян може отримати доступ ТЦК

Президент України Володимир Зеленський підписав зміни до закону про реєстр призовників, військовозобов'язаних і резервістів "Оберіг".…

1 годину ago

Закликами до мирних переговорів Орбан намагається зірвати підтримку Україні – ISW

Угорський премʼєр-міністр Віктор Орбан намагається переключити увагу західних країн з допомоги Україні на можливі мирні переговори з…

1 годину ago

Джерело ціаніду: чому небезпечно їсти вишні з кісточками

Вишня – смачна та корисна ягода, улюблена багатьма. Але що робити з кісточками, які зазвичай ми…

1 годину ago

Атака безпілотників у Росії: влада готує евакуацію населення

Вночі 7 липня безпілотники атакували Воронезьку область РФ, повідомив губернатор Олександр Гусєв. За його словами,…

1 годину ago