Вірний друг: Хоробрий пес врятував життя своєму господарю, який помирав

На щастя, справжня відданість не знає віку. 13-річний пес на ім’я Гіта став справжнім героєм, врятувавши життя своєму 84-річному господарю, який впав і не зміг піднятися самостійно. Інцидент стався в окрузі Стівенс, штат Вашингтон, де поліцейські під час патрулювання натрапили на чотирилапого, що терміново шукав допомогу.

Як повідомляє ABC News, заступник шерифа округу на ім’я Райт помітив собаку, що стояла посеред дороги. Спробувавши підійти до неї, він зрозумів, що пес поводиться дивно: він не підпускав поліцейського і відмовлявся йти разом із ним. Тоді Райт вирішив перевірити навколишні будинки, але пошуки господаря ні до чого не привели.

Ситуація прояснилась, коли Гіта раптом побігла по невеликій стежці, мов би запрошуючи помічника шерифа слідувати за нею. Відчувши, що щось не так, Райт вирішив піти за собакою і невдовзі натрапив на невеликий будиночок, біля якого на землі лежав пенсіонер, що благав про допомогу.

Виявилося, що 84-річний чоловік, який страждає від декількох хронічних захворювань, упав і травмував ногу. Він провів на землі декілька годин, намагаючись кликати когось на допомогу, але, окрім його вірного пса, ніхто не почув. На щастя, Гіта зрозуміла ситуацію і вирушила на пошуки допомоги.

Собака вийшла на проїжджу частину, чекаючи, коли там з’явиться хтось із людей, і, коли побачила поліцейського, вела його прямо до місця, де лежав її господар. Справжня рятівниця, що діяла інтуїтивно і врятувала життя людині.

Представники влади висловили вдячність хороброму собаці: “Вірність та героїзм наших чотирилапих друзів не перестають дивувати. Гіта — справжній герой, який заслуговує на нашу повагу та любов.”

Романчук Микола

Recent Posts

Схоже на підкуп: Ілон Маск обіцяє мільйон доларів щодня за підтримку його петиції

Американський мільярдер та засновник SpaceX Ілон Маск розпочав нову кампанію у переддень президентських виборів у…

13 хв. ago

“У ЗСУ криза мотивації”: боєць розповів про виснаження та втрату надії серед військових

Захисник 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Ярослав Галас розповів, що серед бійців ЗСУ дедалі частіше спостерігається…

29 хв. ago

Зима 2024 здивує українців: синоптики зробили несподіваний прогноз

Лютий мороз чи аномальне тепло? Синоптики привідкрили завісу над тим, якою буде погода взимку в…

1 годину ago

Війська КНДР в Україні: США та Словенія скликають термінове засідання Радбезу ООН

У понеділок Рада Безпеки ООН збереться на спеціальне засідання для обговорення безпекової ситуації в Україні,…

1 годину ago

Впав і вдарився головою: Президент Бразилії скасував поїздку на саміт БРІКС у Росії

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва отримав травму у своїй резиденції, ударившись головою. Через…

1 годину ago

Санду лідирує на президентських виборах у Молдові: ЦВК підрахувала понад 50% голосів

У Молдові завершилося голосування на президентських виборах та референдумі щодо євроінтеграції, а Центральна виборча комісія…

2 години ago