Пентагон розвіяв міфи: інопланетяни на Землю не прилітали

Довгоочікуване питання, яке хвилює всіх: чи ступала нога інопланетянина на Землю? Якщо якась організація й знає відповідь, то це уряд США. І ось, нарешті, вони озвучили свій вердикт, пише пише Unilad..

Пентагон зруйнував спекуляції

Під час пресконференції, яка відбулася 17 жовтня у Пентагоні, генерал-майор Пет Райдер відповів на питання, що давно турбували суспільство. Журналіст Джефф Шогол із видання Task & Purpose вирішив скористатися можливістю та запитав про те, чи відвідували інопланетяни нашу планету.

“Зараз така новинна циклічність, що ви могли б оголосити що завгодно про прибульців, і ніхто б не звернув уваги. Тож… я просто запитаю: що ви маєте про НЛО, інопланетян тощо?” — запитав Шогол.

“Правда десь поруч” — чи так це насправді

Райдер, жартома посилаючись на відому фразу з серіалу “Секретні матеріали” — “The truth is out there”, — пояснив, що “правда дійсно існує, але жодних доказів того, що інопланетяни коли-небудь відвідували Землю, немає”.

Звіти та розслідування: жодних доказів позаземного життя

За словами Райдера, незважаючи на численні чутки навколо Зони 51 та інших секретних об’єктів, влада США не має жодного підтвердження існування інопланетних форм життя на нашій планеті. Зона 51, офіційно відома як Невадський полігон для випробувань і навчань, сьогодні використовується для тренувань військово-повітряних сил США.

У 2022 році Міністерство оборони створило All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) — офіс, який досліджує можливі аномальні явища, такі як НЛО. У звіті, опублікованому після розслідування, зазначено: “Загальні висновки всіх розслідувань уряду США не виявили жодного випадку, який би вказував на використання позаземних технологій”.

Також у документі зазначається, що деякі “чутливі національні програми безпеки” були помилково прийняті за програми, пов’язані з НЛО, але це лише містифікації. “AARO не має доказів, які б підтверджували існування технологій інопланетного походження”, — додали у звіті.

Висновок: відповідь — ні… поки що

Отже, відповідь Пентагону однозначна: жодних доказів присутності інопланетян на Землі немає. Але хто знає, можливо, нові дослідження принесуть інші висновки у майбутньому? На даний момент — “правда” залишається такою, як є: ми одні на цій планеті… чи ні?

Романчук Микола

Recent Posts

Зима 2024 здивує українців: синоптики зробили несподіваний прогноз

Лютий мороз чи аномальне тепло? Синоптики привідкрили завісу над тим, якою буде погода взимку в…

20 хв. ago

Війська КНДР в Україні: США та Словенія скликають термінове засідання Радбезу ООН

У понеділок Рада Безпеки ООН збереться на спеціальне засідання для обговорення безпекової ситуації в Україні,…

35 хв. ago

Впав і вдарився головою: Президент Бразилії скасував поїздку на саміт БРІКС у Росії

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва отримав травму у своїй резиденції, ударившись головою. Через…

38 хв. ago

Санду лідирує на президентських виборах у Молдові: ЦВК підрахувала понад 50% голосів

У Молдові завершилося голосування на президентських виборах та референдумі щодо євроінтеграції, а Центральна виборча комісія…

1 годину ago

Аеропорт у Новій Зеландії ввів обмеження на довгі обійми пасажирів

Аеропорт Дунедін у Новій Зеландії викликав справжній шквал емоцій та дискусій у мережі через новий…

1 годину ago

Секрети довголіття: ці продукти повільно “вбивають” ваш мозок

Що ми їмо — це не лише про фігуру, але й про здоров'я мозку. Виявляється,…

1 годину ago