Чоловік, який двічі “обдурив смерть”, розповів про свій досвід зустрічі із потойбіччям

Піт Маккензі Ходж, батько та колишній барабанщик з Манчестера, двічі дивом уникнув смерті, і тепер ділиться тим, що пережив на межі між життям і смертю. Його історія, що сповнена неймовірних одкровень і боротьби за життя, дає надію й іншим та нагадує про важливість кожної миті, пише The Mirror.

Перший випадок стався у 2008 році, коли Піт тільки закінчив університет. 22-річний юнак раптово отримав страшний діагноз — рак кісток. “Це було як грім серед ясного неба. Я був молодий, грав на барабанах та у футбол, а тут — таке,” — згадує Піт.

Пройшовши через хіміотерапію та операцію, яка замінила його кістки на титанові, Піт ще раз опинився на межі життя і смерті, коли його тіло почало відторгати чужорідний матеріал. У критичному стані він змушений був ампутувати ногу, щоб вижити. “Я просто не хотів помирати. Це був єдиний вихід, щоб мати другий шанс на життя,” — розповідає Піт.

Але на цьому випробування не закінчилися. У 2020 році, під час пандемії, Піт знову зіткнувся зі смертельною небезпекою — цього разу через загадкову інфекцію легень, що призвела до пневмонії та сепсису. Він знову був у критичному стані, і навіть перебував у комі протягом 13 днів. За словами лікарів, його виживання можна вважати справжнім дивом.

Піт згадує свої містичні переживання, коли, здавалося, душа покидала його тіло: “Я бачив себе лежачим на лікарняному ліжку і відчував, як моя душа підіймається вгору. Це було щось магічне, але не страшне — це було прийняття, спокій.”

Після цих подій Піт вирішив написати книгу про свої досвіди та про те, як це вплинуло на його життя. Він надихнувся на це під час випадкової зустрічі з актором і коміком Стівом Куґаном, який порадив йому поділитися своєю історією. Книга, під назвою “Щоденники Делірію”, вийде 28 жовтня і вже доступна для попереднього замовлення.

“Я хочу, щоб ця книга допомогла людям зрозуміти, що навіть у найважчі моменти є надія, і завжди варто боротися за своє життя,” — каже Піт.

Романчук Микола

Recent Posts

Санду лідирує на президентських виборах у Молдові: ЦВК підрахувала понад 50% голосів

У Молдові завершилося голосування на президентських виборах та референдумі щодо євроінтеграції, а Центральна виборча комісія…

26 хв. ago

Аеропорт у Новій Зеландії ввів обмеження на довгі обійми пасажирів

Аеропорт Дунедін у Новій Зеландії викликав справжній шквал емоцій та дискусій у мережі через новий…

33 хв. ago

Секрети довголіття: ці продукти повільно “вбивають” ваш мозок

Що ми їмо — це не лише про фігуру, але й про здоров'я мозку. Виявляється,…

46 хв. ago

Молдова не хоче до ЄС? Більшість виборців проти — опрацьовано 40% бюлетенів

У Молдові продовжують рахувати голоси після референдуму щодо зміни Конституції для закріплення курсу на євроінтеграцію.…

51 хв. ago

Вірний друг: Хоробрий пес врятував життя своєму господарю, який помирав

На щастя, справжня відданість не знає віку. 13-річний пес на ім'я Гіта став справжнім героєм,…

1 годину ago

Масові рейди ТЦК: оновив дані — отримай направлення на ВЛК

В Україні почастішали масові рейди ТЦК, і навіть ті чоловіки, які чесно оновили свої дані,…

1 годину ago