Принцесі пощастило: 20-річний стрілець, який мало не вбив Трампа, був одержимий Кейт Міддлтон

Замах на Дональда Трампа стався, коли він виступав на території виставки на відкритому майданчику у місті Батлер. Одноповерхова будівля, з даху якої 20-річний Томас Метью Крукс відкрив вогонь, знаходилася приблизно в 130 м. Злочинець прострілив кандидату в президенти США вухо, вбив 50-річного колишнього пожежника Корі Комператоре і тяжко поранив ще двох чоловіків.

Крукса вбили снайпери Секретної служби. Тепер з’ясувалося, що він хотів застрелити й інших високопоставлених людей. Цю інформацію отримали із даних двох його мобільних телефонів, які знайшли правоохоронці.

Дональд Трамп після замаху. Фото: Getty Images

Як з’ясувалося, Томас цікавився директором ФБР Крістофером Реєм, генеральним прокурором США Меріком Гарландом, а також Джо Байденом. При цьому стало відомо, що вбивця був одержимий і представницею королівської родини Кейт Міддлтон.

Томас зберігав фотографії дружини принца Вільяма на своїх девайсах. Кейт виявилася єдиною неамериканкою, яка стала предметом інтересу Крукса. Ці відомості було доведено до королівської сім’ї.

Кейт Міддлтон на Вімблдоні. Фото: Getty Images

За кілька годин після замаху на Дональда Трампа герцогиня Кембридзькf була помічена на Вімблдоні. Багатодітна мама бореться з раком, тому її поява на турнірі була зустрінута з особливим ентузіазмом: до останнього було невідомо, чи зможе Кейт вийти у світ.

Він зрадив королеву

У разі своєї перемоги на майбутніх виборах президента США Трамп пообіцяв розпочати найбільшу за всю історію Америки депортацію мігрантів. Ще у лютому 2024 року він заявив, що у країни просто не залишилось іншого вибору. Трамп згадав і британського принца, який живе у Санта-Барбарі разом із дружиною та дітьми.

«Я не захищатиму його. Він зрадив королеву. Цього не можна пробачити. Якби це залежало від мене, він змушений був би сам розпоряджатися своїм життям без сторонньої допомоги. Думаю, рідні надто прихильні до нього», – наголосив Трамп.

Ексглава Білого дому поскаржився на те, що нинішній президент США Джо Байден залишив документи про еміграцію герцога Сассекського конфіденційними.

Принц Гаррі. Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

5 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

10 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

16 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

27 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

28 хв. ago

Тепло і сонце перед вихідними: прогноз погоди на 20 вересня потішить українців (карта)

У п'ятницю, 20 вересня, в Україні очікується спокійна, тепла і сонячна погода. Практично по всій…

32 хв. ago