“Не було любові”: модельєр Зандра Роудс поділилася спогадами про принцесу Діану

Бринська модельєрка Зандра Роудс поділилася спогадами про принцесу Діану. Вона вважає, що з першою дружиною короля Великої Британії Чарльза ІІІ обійшлися “нечесно”. Про це Роудс заявила в інтерв’ю The Times.

83-річна Зандра славиться не тільки своїми сміливими дизайнами одягу, а й не менш сміливими відтінками волосся, як правило яскраво-рожевого кольору. Її вироби часто носять багаті та знамениті люди, включно з Даяною Росс і Ніколь Річі. Але саме підтримка принцеси Діани дійсно зробила Зандру відомою, закріпивши за нею статус одного з найвидатніших дизайнерів Великобританії.

Роудс, згадуючи Діану, зазначила, що, коли принцесу Уельську втягнули в “нечесну угоду”, вона не відчувала себе коханою. “У вас можуть бути всі багатства світу, але, якщо у вас немає любові або ви не відчуваєте себе коханими, у вас мало, що є в житті. У неї не було любові”, — сказала Зандра.

Її робочі стосунки з Діаною почалися 1981 року, коли королівська особа прийшла в її лондонський бутік зі своєю подругою, а пізніше і дружиною принца Ендрю, Сарою Фергюсон. Після того, як дами оглянули полиці, Зандрі несподівано зателефонували з британського Vogue, де її попросили представити дизайн корсета для королівської весільної сукні Діани.

Хоча ескіз чорного корсета Зандри так і не став частиною весільної королівської сукні, він опинився у володінні, мабуть, наступної за популярністю Діани — Даяни Росс. І це був не кінець співпраці принцеси і модельєра. 1986 року Діана замовила Роудс рожеву сукню, яка стала одним з її найяскравіших образів під час офіційного візиту до Японії того ж року.

Принц Чарльз і принцеса Діана в Кіото, Японія, 1986 рік Фото: Getty Images

Незважаючи на величезний успіх у своїй кар’єрі, не все було гладко для дизайнерки, яка відкрила свою першу крамницю в Лондоні 1967 року і прославилася своїм креативним використанням кольору і яскравими принтами.

Модельєр Зандра Роудс у своєму бутику Фото: instagram.com/zandra_rhodes_

Під час пандемії в неї виявили виявили пухлину. Вона пройшла кілька курсів хіміотерапії, лікарі дали їй два роки життя. Але, незважаючи на страшний діагноз, Зандра продовжує творити і нещодавно випустила свою п’яту книжку — “Знаки: моє життя в моді в 50 предметах”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

51 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

53 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

54 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago