Письменниця ошелешила історією про зустріч із прибульцями: “Вони забрали мої яйцеклітини”

Жінка стверджує, що зустріла прибульців з “іншого виміру”, покаталася на їхньому космічному кораблі – і у неї вкрали яйцеклітини.

Про це пише Daily Star.

Кажуть, що письменниця Шеррі Вайльд провела більшу частину свого життя, спілкуючись з іншопланетянами. Вона розповіла, як вперше побачила чотирьох іншопланетян, коли її машина заглохла, а істоти стояли посеред дороги.

Вона стверджувала, що її машина зупинилася просто там, де вони стояли, а наступне, що вона пам’ятає, це те, що минуло дві години, і вона була вдома у своєї подруги. І щоб з’ясувати, що сталося, вона звернулася за допомогою до гіпнотизера через 20 років – і те, що вона згадала, шокувало її.

Вона сказала: “Коли машина зупинилася біля його ніг, я дивилася крізь лобове скло, і мої очі намагалися змінити те, що я бачила, тому що він не був людиною, і мій розум не міг цього сприйняти. У нього були зелені очі, рот, який не відкривався, на голові щільно прилягала кепка – я опустила голову, мене трясло, і я думала, що помру від цього. Він назвав моє ім’я і сказав: “Шеррі, ми чекали на тебе”. Він наказав мені вийти з машини… Позаду стояли двоє хлопців з паличками, які підійшли і схопили мене. Сіра рука, схожа на кіготь, схопила мене за передпліччя і витягла з машини. Щойно вони доторкнулися до мене, я припинила тремтіти і була дуже спокійна. Головний хлопець мав знайомий вигляд і сказав: “Є робота, яку треба зробити”. Вони були з іншого виміру”.

Потім Шеррі відвели в поле, де вона побачила їхній космічний корабель і стверджувала, що це був маленький “сріблястий корабель-розвідник, близько 6 метрів у діаметрі”. Попри те, що Шеррі хотіла стояти там і дивитися на нього через своє захоплення, вона спочатку не хотіла заходити всередину, тому що “знала”, що може статися.

Лідер, якого вона називала Да, зайшов до корабля, і їй сказали йти за ним, але вона опиралася. Зрештою, вона зайшла всередину. Жінка пригадала, що він був “холодним” і набагато більшим зовні, ніж всередині. Вона сказала: “Я увійшла туди, і там була кімната з вікнами і вигином. Там був дуже вузький стіл, а також коридор з іншими дверима і кімнатами”.

Потім вона стверджує, що її роздягли і поклали на стіл, а жінка-іншопланетянка тримала її голову. Прибульці взяли зразки ДНК, але “нічого дуже не боліло”, а також пообіцяли подбати про “слабкість” у ногах.

Також, за її словами, іншопланетяни спробували “витягти деякі з її яйцеклітин”. Вона сказала: “Вони витягли їх, і я бачила, як рідина проходить крізь трубку. Коли вони взяли зразок, всі припинили робити те, що робили, і був високий рівень хвилювання. Я одяглася, і вони поставили мені декілька запитань, перше з яких було про те, чи я щаслива”.

Зрештою, вони відпустили її з корабля, і вона сказала, що хоче повернутися на нього – але замість цього вони стерли їй пам’ять і залишили її в невіданні на більш ніж 20 років.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

22 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

23 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

23 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

23 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

23 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

23 години ago