У Росії помер син голови “Роснафти” Ігоря Сечіна

У Росії помер син голови “Роснефти” Ігоря Сєчіна Іван. Йому було лише 35 років, а публічно про цей факт ніде не повідомлялося.

Про смерть Івана Сечіна розповів колишній віце-президент ЮКОСу Леонід Невзлін (Саме Невзлін був соратником Михайла Ходорковського у компанії ЮКОС, яку Путін забрав руками Ігоря Сєчіна). Він заявив, що виявив запис про нього у реєстрі спадкових справ. Згідно з ним, це сталося 5 лютого.

“Сьогодні, коли ми згадували з моїми друзями та партнерами, з чого почалася війна Кремля проти ЮКОСу, а саме з доповіді Михайла Ходорковського про корупцію на засіданні РСПП, саме сьогодні я дізнався про те, що Ігор Сєчін щойно втратив сина. Та сама людина, яка сфабрикувала всю дуту і криваву справу проти нас. І тим не менш. Напевно, важко повірити, але я щиро співчуваю батькові, який втратив дитину”, — каже Невзлін.

Видання “Медіазона”, перевіривши запис у РНД, переконалася, що справді запис оформлено на Івана Ігоровича Сечина 1989 року народження, який жив у Москві за адресою Шведський глухий кут, будинок 3. У 2013 році журналісти з російського РБК називали цю будівлю будинком для “соратників” Путіна”. За їхньою інформацією, там жив зокрема й Ігор Сєчін.

У цей же час Telegram-канал “ВЧК-ОГПУ”, посилаючись на свої джерела, стверджує, що Іван Сєчин помер нібито від відриву тромбу (з цієї ж начебто причини днями помер головний російський опозиціонер Навальний) в котеджному селищі в Красногорську в очікуванні лікарів, які не могли знайти правильну адресу в умовах снігопаду.

Згідно з витоками з російських баз даних, пише “Медіазона”, Іван Сєчін працював у “Роснафті” з 2014 року. У січні 2015 року, коли йому було 26 років, він отримав медаль ордену “За заслуги перед Батьківщиною” ІІ ступеня.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Трамп, принц Гаррі та багато інших: у мережі з’явився список гостей вечірок P Diddy (фото)

Популярного американського музиканта і продюсера Шона Комбса, більш відомого під псевдонімом P Diddy (Puff Daddy), звинуватили в…

6 хв. ago

Telegram створить свій аналог Youtube

Месенджер Telegram має намір запустити власний відеохостинг на зразок Youtube. Адміністрація платформи навіть оголосила конкурс на створення відеоплеєра,…

20 хв. ago

“Ми будемо біля ТЦК до ранку”. Ломаченко опублікував відео “знущання над усією Україною”

Колишній чемпіон світу з боксу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко у себе в соціальних мережах влаштував…

25 хв. ago

Циклон Finny накриє Україну: в яких областях очікувати сильні дощі

У неділю на Україну обрушиться циклон Finny, який принесе зливи та грози в західні, північні,…

31 хв. ago

Паста доктора Амосова: як правильно готувати суміш-панацеєю від усіх хвороб

У періоди, коли ми частіше стикаємося з інфекціями та застудами, добре дбати про свій імунітет,…

38 хв. ago

Що загрожує ухилянтам, які звертались до “мільйонерки” та голови МСЕК Хмельниччини

Ухилянтам, які користувались послугами затриманої голови МСЕК Хмельниччини Тетяни Крупи може загрожувати до 5 років ув'язнення. Зараз…

47 хв. ago